Trött, tröttare, Sune

Jag brukar ju åka med "Utropstecknet" på morgonen men nu när det är vrålmörkt när man vaknar vill man helst inte vara på jobbet 6.20 när man inte behöver det så imorse gick jag ner till Pressbyrån och fyllde på mitt 30-dagarskort för buss. Då kan jag sova en extra halvtimme och det är mycket värt när det är höst och vinter.
 
När jag kom till jobbet så fick jag veta att vi fått nya svep och microdukar till det nya uppdraget som ska komma igång nästa vecka. Alla svepen skulle tvättas, hängas in i torkrum och sedan packa ner i lådor så ingen jävel använder dom för dessa ska enbart vara till det stället. Det är detta jag har gjort typ hela dan.Bara det att svepen som hängdes i fredags inte hade torkat ens imorse, dom hade inte ens torkat när jag åkte hem.
 
Då lär dom banne mig hålla fukten också, underbart. Jag har även borstat gamla svep, tvättat microdukar, hängt upp dom och fan och hans moster!
 
På eftermiddagen blev jag så vansinnigt trött att hade jag lagt mig ner i soffan hade jag garanterat somnat direkt och inte vaknat ens när gänget kom in.
 
När jag satt där ringde mamman till tjejen som var och kollade på bilen i lördags. Hon ville också provköra den, hon bor närmare mig. Hon tog med sig en gubbe som jobbat med bilar i 55 år, en expert så att säga och jag blev nervös. Tänk om han såg nåt som vi andra inte sett. Han glodde, han tog upp motorhuven, startade bilen och kollade motorn då, vi var ute och åkte, han testade massa saker och sen kom domen. Den var väldigt fin och välvårdad och han såg inga fel. Han tittade i serviceboken och att olja och filter bytts ut var 1000:e mil var ju verkligen ett plus...tydligen. Mamman var lugnare och jag med kan man säga!
 
Nu hoppas vi bara att tjejen hör av sig snart så hon kan komma och köpa bilen, skriva på ägarbytet och sen är allt ur världen. Håll tummarna!
 
 
Jag kommer somna ovaggad och imorgon kommer jag då ha en halvtimmes sovmorgon och jag ska ta vara på den!
 
Godnatt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback