Underbara kväll

Så kul som jag hade igår var det nog länge sen jag hade. Det spontana blir alltid roligast.
 
Jag och Ewa delade på lite alkohol, inte mycket och vi gick ut nyktra i stort sett. Jag hade kontakt med hjärtat och hon var ute och ville träffas så när jag och Ewa satt på krogen med varsin öl så kom hon som ett ljussken hela hon.  Sen kom det en kille som vi alla kände. Han skulle bjuda oss alla tre på varsin öl om han fick en kyss av oss var. Att få en Mariestad old ox 6.9 ute..ja då är det fan värt en kyss. Han var ingen dålig kyssare heller ska erkännas men ja..där fick det vara bra.
 
Sen gick vi vidare och han bjöd oss även på inträdet, bara vi följde med och..ja..det gjorde vi. Mycket folk på den krogen och det var så mysigt att ha med sig hjärtat och börjar mer och mer visa öppet vad hon tycker om mig och det är fan inte illa! 
 
När det stängde så gick vi hem till mig...ja jag och hjärtat alltså. Äh va fan, jag skriver älsklingen för det fick jag säga igår, hoppas det gäller idag också.
 
Vi myste och myste och sen..ja sen gick hon hem för att hon inte hade ett skit med sig att göra sig iordning med idag. 5.11 fick jag sms om att hon var hemma. Idag vaknade jag kl 9.53. Inte helt okej att inte ha sovit så länge men men. Idag kommer älsklingen tillbaka och då blir det mys och övernattning. Denna kvinna! Jag skulle vilja skrika ut för hela världen vem det är men gör det inte av respekt. Hon är snygg, hon är rolig, hon är sexig, hon..ja hon är så mycket att jag skulle kunna skriva hela dan men det har jag ju inte tid med! Fick ett erkännande från henne igår ...att hon halvt om halvt är kär i mig och tänker på mig ständigt. Det gjorde mig skitglad! Det är ju samma här. Hon upptar mina tankar 99 % av min vakna tid och jag kan komma på mig själv med att le så där fånigt!
 
Ja gårdagen blev bra till slut. Sjukt kul hade jag, fram för fler spontana kvällar!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Gött kärlek är mysigt :)

2012-08-11 @ 12:00:18
Postat av: annika

Det låter alldeles fantastiskt:)

2012-08-11 @ 12:42:30
Postat av: annika

Det låter alldeles fantastiskt:)

2012-08-11 @ 12:42:36
Postat av: annika

Det låter alldeles fantastiskt:)

2012-08-11 @ 12:42:43
Postat av: Martina

BLir så glad för din glädje och förälskelse!! Hoppas hon snart kan ta steget så du får skryta om henne så som man märker att du vill ;-)

2012-08-11 @ 14:30:28
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback