Antarktis

När man inte haft minusgrader på si sådär 8 månader och den till slut slår till så fryser man ännu mer.
 
När vi skrapade rutorna på firmabilen imorse 6.40 så var det nästan så det blev is på rutorna med en gång. Sidodörrarna gick inte att öppna så en av mina kollegor fick åla sig in från framsätet till baksätet. När vi skulle åka så låg handbromsen i, det säger sig rätt möe själv att man inte ska ha när det är vinter, drivis och minusgrader. Det gick inte att backa först. Jag tog i av kung och fosterland, hade bromsen där lossnat så hade jag idag varit olycklig för att jag backat på en röd VW, ja det hade ju inte spelat nån jävla roll vad det var för bil förstås.
 
Till slut gick det, vi åkte iväg, eller mer kröp fram. Jag har inte kört bil i snö sen i februari eftersom jag ingen egen bil har och jag slutade på Samhall just i februari och kom tillbaka i maj igen, då var det ingen snö...liksom.
 
Väl på stället så hade flera av "toalettmopparna" frusit och var stelare än mig på morgonen. Eftersom vi har sprayflaskor i bilen och även på helgen och det nu varit minusgrader just hela helgen så resulterade det i att innehållet hade frusit och det bara var is. Perfekt liksom. Det var bara för mig att stå på ett skithus och försöka fylla dessa med varmvatten, hälla ut, fylla igen och så höll jag på i en kvart. Eftersom vi sprayar på microdukar och det är minusgrader i bilen så frös dom här jävlarna varje gång! Infravärme i bilen kanske? Som går på batteri? JA TACK!
 
Det var svinkallt att gå mellan byggnaderna och man kände hur skelettet bröts av lite då och då..och jag som redan har en krossad knäskåle typ.
 
Vi överlevde och detta var första dagen på resten av helvetesvintern. Hoppas på underställ till nästa vecka då kan vi i alla fall rädda något i kroppen.
 
Hoppas ni har haft en bra måndag..ja bättre än mig i alla fall!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Inga-Lill

Åh fy fan! Hädanefter kan det ju bara bli bättre! Hoppas du tagit dig ett låååångt härligt varmt bad och tinat upp!

2012-12-03 @ 16:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback