GOD JUL!

 
 
 
 
 
 
Då var det julafton igen. Ett år har gått sen sist. 
 
Jag vaknade 7.56 och var allt annat än pigg. Mina tankar gick till min bardoms julmorgnar. Där man vaknade väldigt tidigt. Med tindrande ögon och håret på ända tittade man bort på julstrumpan, den var fylld (inte världens största strumpa) till bredden. Man hoppade upp, började med det fulaste paketet för att sen hugga in på det finaste. Det slog aldrig fel, det var alltid "Romerska bågar". Mina föräldrar visste att det kunde underhålla mig ett tag. Oftast var det även ett kassettband då jag kunde hållas lugn. Kanske ett spel då jag och syskonen kunde spela för att hålla oss i schack alla tre.
 
När vi hade tröttnat på detta så var det vanliga tjatet igång. "När kommer tomten?!" Då hade det kanske gått 2 timmar från då vi vaknat. Tur vi hade ett så stort hus att tjatet inte alltid hördes.
 
På kvällen hade vi antingen julen hemma med min pappas frus släkt eller också var vi hos dom. Där var det barn både högt och lågt och vi underhöll varandra innan det äntligen var dags för julklappar. Vi syskon fick alltid samma saker fast olika färger. Det var lugnast så..tydligen. Ett år fick vi varsin slalomutrustning med både hjälm, skidor och pjäxor. Det var inte så populärt bland andra, vi skulle nog ha öppnat det hemma innan vi träffade alla andra. Många avundsjuka blickar när vi barn öppnade julklapparna då vi oftast fick flest och dyrast.
 
Igår fick jag ett sms av dottern som fick mig att inse att hon blivit vuxen: "Längtar massor till imorgon mamma, ska bli så kul att ge julklappar".
 
Just det..GE..inte få. Hon tjänar egna pengar och har insett att det är förbannat kul att se andra öppna det hon köpt. <3
 
Med det önskar jag er alla en riktigt GOD JUL! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: gun höglund

Önskar Dig en bra jul och så klart Dina två fyrbenta följeslagare, katterna
Kram Pantertanten i Knivsta med karl å katten Nisse

2012-12-24 @ 21:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback