Lite fredag och lite lördag

Igår var det återigen snö. Hur mycket jag än skrev ut på Facebook till mina vänner i samma stad att vi skulle gå ut med varsin hårfön att smälta skiten. Det snöade istället mer. Hej och hå vad folk har fått skotta lite här och var.
Själv pulsade vi i det vita helvetet med moppstativ, hink med svep i, annat som hör till och lite mer sånt  i måste ha för att kunna städa. Så nu har vi sett snö i år också, nu kan det försvinna tycker jag.
 
På kvällen var jag bjuden hem till en kompis. Hon hämtade mig, vi köpte pizza (hon bjöd..lyx så!) Väl hos henne åt vi pizzan (jo det är sant). Sen fick jag ett glas vin.
 
 
Jag är inte ett stort fan av just vin men det var 3 söta apor och dom gillade jag. Efter första glaset behövde hon inte ens tvinga mig i det, så kan vi säga!
 
Vi tittade på finalen av "X-factor", skrattade, flamsade, pratade, skrattade mer, drack ännu mer vin, åt jordnötsbågar och smågodis. Vi hade väldigt trevligt måste jag säga. Hon fick säga till när hon ville gå och sova och efter att jag såg hennes fina ögon bli glansiga av..ja inte fan var det av vinet i alla fall, det var för att hon gäspade så jävla möe, då bestämde jag mig för att gå hem.
 
00.14 tror jag att jag klev ut genom hennes dörr. Var beredd på antarktiskyla men hepp den uteblev, det var faktiskt väldigt skönt ute.
 
Imorse vaknade jag 5.45 första gången, hell no tänkte jag, men jag kände mig ändå utvilad men tittade ut i mörkret och för att inte bli tagen som idiot om jag gick upp då somnade jag om och sov till 8.41. Det var skönt.
 
Klockan 14 skulle kaffebesöket komma men hell no på det också, hon kom runt 15.25. Jag hade tvättat och hade tvättid till kl 17 och vi bestämde att hon skulle få tvätta lite också. Typ 2 nationaldräkter, 15 par trosor och 511 par strumpor men hepp, tösa kom med allt annat än det. Hon har ju barn så det var lite smått också. 
 
Vi gick upp till mig och hon fick kaffe och en snöboll.
 
 
Detta fixade jag ihop innan hon skulle komma. Dom heter "Snöbollar". Det är ungefär som chokladbollar men med lime och utan kakao. Här finns receptet. Jag tog inte skalet av lime utan enbart saften, jag gillar inte att tugga på beska och sura saker för möe så att säga! Dom var supergoda. Kaffebesöket tyckte dom var för söta och sliskiga, det var därför hon tog två...liksom.
 
Jag fick skithuspapper som man slipper riva i skitan med och hushållspapper som räcker sketlänge. Sånt gillas!
 
Det blir finalen av "Så mycket bättre" idag där folket ska sjunga Darins låtar, det kan ju bli intressant då Darin har rockat i alla avsnitt.
 
Hoppas ni hade både en trevlig fredag och kommer få en sketfin lördag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback