Massa onyttigheter

Eftersom bror med familj inte firar jul med oss så brukar vi ta det vid ett annat tillfälle. Igår kom då detta.
 
Det blev mat!
 
 
 
 
Kalkon, potatis, sås och en jävla massa små mesiga ärtor! Det var gott, pappa hade gjort hela skiten och han är duktig min far!
 
Sen nästan direkt så blev det efterrätt. Här gällde det att handla fort så det inte skulle bli lika sent som på julafton. 
 
 
Glass, grädde, päronhalvor, ananas och persikohalvor. Sen var det nån jävel som hade smygit in en marsipangris i skiten och jävlar vad jag fick tugga för att ..ja..för att den skulle bli uppäten.
 
Sen ut med allt, pappa skulle diska, men han ändrade sig och sa att vi bara skulle ställa skiten där det fick plats så skulle han ta det senare. Sagt och gjort, vi gjordet!
 
Eftersom bror har tre barn, inte vuxna så ville dom öppna julklappar och det fick dom. Brorsonen Axel var tomte.
 
 
Dom fick 300 kr var som gick till en leksaksaffär som jag inte tänker göra reklam för. När mamman sa att grannstadens affärer stängde kl 18 ville dessa tre barn åka på direkten men eftersom pappan fick bestämma så blev det ingen shopping den dagen till barnens besvikelse. Dom får helt enkelt åka dit idag!
 
Sen blev det nån slags fika med nåt att äta som jag varken tog kort på eller minns vad det var. Sen skulle jag bli hämtad och det blev jag. Vi skulle äta.
 
Maten tog ju tid så vi åt kl 20 som tur var. Kalvstek mina vänner! Jag var portad i köket.
 
 
Det var massa jox i också. Vitlök, purjolök, champinjoner och..ja massa goja i! Till det hade vi ris. Det knullade i munnen mina vänner! 
 
Efter maten var vi mätta men ska det ätas så ska det! Jag plockade fram lite till.
 
 
Jordnötsbågar, smågodis, tända ljus. Jag drack en öl (läs 3) och besöket drack vin. Påminn mig att ALDRIG mer dricka Falconöl tack. På en öl gick jag och urinerade 4 gånger, det är nåt fel på det här ölet jag lovar! Jag gör aldrig nr 1 så ofta ens på en halvliter Mariestad Old ox! 
 
Sen lyssnade vi på musik, hade mysigt och sen gick vi och la oss.
 
Det var min gårdag. Hade ni trevligt?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback