Pepparkaksgubbarna tas bort

Alltså.. nu får det väl ändå vara nog va? Nu måste vi ju fan reagera och protestera!
 
Pepparkakan började bakas redan på 1300-talet. Det var då Sverige var Sverige, ett Sverige med svenska traditioner och det blev fler och fler.
 
I Laxå får man inte vara pepparkaksgubbe eller gumma i år, det tas bort i luciatåget för att det tydligen är rasistiskt. Rasistiskt?? Var då?? "Vi komma, vi komma från pepparkakeland". Det är ju för fan påhittat! Ett land där pepparkaksfigurer bor, dom har bott där sketlänge! Dom har ett eget land och kan dom rå för att dom är bruna eller? 
 
Det är väl för fan mer att göra skillnad på folk om man INTE låter bruna människor få vara med i ett tåg? Hur ska nu alla invandrare känna sig som fötts i Sverige, försöker att bli svensk som vi andra om dom helt plötsligt ses som annorlunda?! "Nån kan ta illa upp". NÅN?? Är det en enda, eller två? Resten av Sverige då? 
 
Ge fan i våra traditioner och gör inte allt så jävla rasistiskt. Lucian och tärnorna då? Stjärngossarna? Det är ett kristet påhitt, ska vi ta bort det också? Ska vi ta bort tomten för att Jehovas inte firar jul också? Det här är ju så jävla töntigt så det finns inte.
 
Ni jävlar som kommit på detta gör ju att det kommer fortsätta och fortsätta i evighet när vi försöker allt för att alla ska känna sig lika värda. Ni bromsar!
 
I Laxå ska dom inte bjuda på pepparkakor heller för dom är bruna? Det är ju så sjukt. Ska vi ta bort saffran i lussebullen för att den gör bullhelvetet gul och någon kines kan ta illa upp? Ni hör ju, det är ju så skrattretande så det finns inte!
 
Idag är det förresten pepparkakans dag, grattis du bruna jävel!
 
 
 
 TILLÄGG: Nu backar personalen då det blev sån uppståndelse, pepparkaksgubbar är välkomna i luciatåget. Haha...vänta..HAHAHAHAHAHAHA! Go media, go media, go media!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Läs Ketchupmammans blogg... Det är inte bara i Laxå man har otur när man tänker tyvärr!

Svar: Det måste ju fan snart ändras att man inte får sjunga sången också tycker man. Tror fan inte det är nån invandrare som tar illa upp, dom vill bara inte stöta sig med nån IFALL det nu dyker upp nån som har svårt för den. Grattis på namnsdagen förresten ;)
tillganglig.blogg.se

2012-12-09 @ 20:39:11
Postat av: Malin

Tackar! Det är bara du och min gamla farfar som kommit ihåg mig, vilket är helt ok eftersom jag regelmässigt glömmer alla andras namnsdagar...:) Ha en härlig kväll!

2012-12-10 @ 20:19:35
Postat av: Sune...the girl

Kan ha med att göra att jag också heter Malin ;)

2012-12-10 @ 20:30:41
Postat av: Malin

Men du! Grattis till dig också då!

2012-12-10 @ 21:01:35
Postat av: Sune...the girl

Tack så mycket :)

2012-12-10 @ 21:13:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback