Snöhelvete!

Jag skiter i att folk tycker att man gnäller när det är snö. Det kan vara snö, det kan få ligga på backen men när det yr, blåser och man får hela snoken full av det här vita helvetet då är jag inte glad.
 
Idag var vi två på jobbet, den tredje kanade av vägen imorse. Hon bor utanför stan och där skottar dom tydligen inte.
 
Att ha grejer i bilen, bilen som har minusgrader i sig när den inte är igång, i och för sig kommer inte värmen igång förrän man kört flera mil typ..men ändå. Det var ett evigt hämtade, lämnande och fan och hans moster i detta väder.
 
När man var liten (läs yngre) så var man ute från man kom hem från skolan (dagmamman) tills man skulle in och glo på tv. Ett enda program fanns det för oss barn på den tiden, vi var nöjda för vi var ute hele tin! Man var inte sur, man frös inte, man skrattade, man fällde varann, man mulade varann och man hade kul! När man kom hem såg man ut som en snögubbe men jävlar vad frisk man kände sig. Man sov gott hela natta och man gjorde likadant dagen därpå.
 
Idag går jag inte ut i onödan. Jag stannar hemma, jag har ingen mat men jag knaprar lite av katternas foder och sköljer ner med vatten. Jag ligger under det varma täcket för är det kallt ute så är det kallt inne. Joråsåatteeeee, här eldar dom inte i onödan och det blåser iskallt från fönstren. 
 
Sommar, snälla, ge mig sommar!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

katternas foder och sköljer ner med vatten,HAHAHAHA så roligt!!!!

Svar: ;) Kul att du tycker det var roligt.
tillganglig.blogg.se

2012-12-08 @ 17:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback