Då var det dags!

Ja då är mina 8 månader på Samhall till ända. Jag kanske kommer tillbaka eller också så gör jag inte det. Det visar sig.

Det var som vanligt, förutom att folk tjötade om hur det kändes nu sista dan, jag svarade genom att dansa lambada med mig själv...eller näe. Det är kluvet sa jag och det är det. Jag vill ju ha anställning men kanske jag ska vara glad över att kanske få anställning någon annanstans för Samhall är bara ett rehabcenter egentligen, alla ska ut i arbetslivet..är det tänkt i alla fall, sen har många varit där i många många år och kommer kanske till och med jobba kvar tills dom blir pensionärer.

Det har varit som på alla arbetsplatser, en del gillar man och andra inte, så har jag också haft det, inget konstigt alls. Jag kommer sakna några och andra...inte alls, så kan vi säga!

Idag var det ovanligt mycket svep att borsta och när jag stod där såg jag samma blå spade som jag sett dom senaste 8 månaderna. Jag har dock aldrig sett någon använda den. Jag har inte frågat men tänkt många gånger.

Jag har många jobbarkompisar som läser min blogg, kanske jag kan få svar här och nu?

 

Jag gjorde som alltid när "Utropstecknet" är borta, jag ringde två ställen och tog upp beställningar, packade det och körde iväg med det. Denna gång fick dom två tjejerna följa med tillbaka för att vi skulle ha ett APT-möte där det bjöds på en bulle. Samhall ska spara som synes.

 

"Frågetecknet" babblade om ansvar, framtidsutsikter, skvaller som andra kommit till honom om och att dom anställda återigen måste använda friskvårdspengarna till nåt. Sen stod han där och typ tackade av mig, kom emot mig och trodde väl att jag skulle ställa mig upp, han kramade om mig bakifrån till ett dån av applåder. Vet dock inte om det var för att jag skulle sluta eller om det var för att chefen sa att jag hade gjort ett bra jobb. Tror det förstnämnda.

 

Sen skjutsade jag tillbaka tjejerna, åkte tillbaka och gjorde likadant som på förmiddagen. Nu efterlämnar jag flera hinkar med borstade svep. Varsågod, it´s yours! Adios!

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Ingvar Gustavsson

Och här avslöjas sanningen om den mystiska blåa spaden.

Under sveptvättmaskinen sitter det en rostfri låda, en så kallad renslåda, där grus och annat skit hamnar, jag och Anki använder spaden till att gräva ur den, hålen är uppfinning, för slippa få med så mycket vatten varje gång.

Hoppas du är nöjd med svaret. :-) Kram

2012-02-29 @ 16:56:16
Postat av: Sune...the girl

Svar till Ingvar: Åhhh tack! Jadå då fattar jag, har dock aldrig sett er göra det ;) Kram

2012-02-29 @ 16:59:34
Postat av: Nina

Hejja Ingvar! Jag var också tvungen att veta, tur jag läste kommentarerna. Smart grej.

2012-02-29 @ 17:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback