Fredagen så här långt

Imorse fick jag sova en kvart längre, det var lyx. Jag gick sen ner till stationen för det var där dottern hade lämnat sin bil till mitt förfogande. Att åka bil till jobbet hör inte till vanligheterna heller ska sägas.

Jag och en job:are tog äldreboendet, där finns det nästan aldrig nåt, man kan liksom inte se pensionärerna slänga papper, kleta tuggummi på räcken eller heller inte pissa i trappuppgången. När vi var klara där så tog jag och borstade svep medan den andra job:aren bockade av saker som hade kommit med en lastbil på morgonen.

Efter det..ja då fick vi åka hem. Jag åkte till soc med papper och kvitton, innan det hade jag varit på Apoteket och köpt nya tabletter, denna gång en sketstor burk med 300 stycken i, den lilla är på 100 så jag kommer klara mig ett tag och det är ju bra.

Sen åkte jag hem för att byta om och åkte sen och hämtade Ewa för vi skulle åka till Willys för att storhandla, det gjorde vi verkligen. Det är inget kul att pengar försvinner men det är kul att ha kyl och frys full med mat, så kan vi säga!

Jag åt lite mat och sen sov jag en timme. Nu har jag duschat och gjort mig i ordning för snart blir jag hämtad för att sen åka till grannstaden på kalas, systersonen fyllde 20 i onsdags. Så..ja jag återkommer när jag kommer hem, det kan bli sent men ni väntar väl va? Eller?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback