Gourmetmat

Jag har länge ätit skräpmat som ska gå fort, jag orkade inte med det idag så därför lagade jag mat.

Jag är inte så knusslig med vad som går ihop med vad, bara det är ätligt liksom.

Jag tänkte söka till "Sveriges mästerkock", vad tror ni? Upplägget? Det är väl bra?

Jag hade ingen potatis hemma så därför blev det ris, kan någon gissa vad det är jag har till? Ja förutom mängden ris och hallonsylt då, inte? Hepp, det är kåldolmar! Nomnomnom! Sketgött blev det i alla fall, det är huvudsaken eller hur? Precis. Nu skickar jag in detta till programmet så får vi se då om jag slipper söka och gå vidare till finalen direkt...liksom.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Birgit

Ser väl jättegott ut. jag har ofta ris till koldolmar. Smakar bättre än potatis till tycker jag.

2012-01-08 @ 18:36:06
Postat av: Martina

Nu gillar jag ju inte kåldolmar men inte sjutton brukar man väl ha hallonsylt till det haha

(lingonsylt ska det väl vara menar jag ;-)



Det såg ju inte direkt aptitretande ut och när jag fick höra att det var kåldolmar så vände sig magen rejält haha

2012-01-08 @ 19:29:09
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: jeanette sandelin

älskar kåldolmar!!!

ska jag fanimej ta och inhandla idag just :)

tack för tipset.

ha en god måndag med tillhörande vecka//

2012-01-09 @ 07:17:39
URL: http://jeanettes.bloggo.nu
Postat av: Birgit

Jag missade visst att det var hallonsylt du hade på tallriken, lingonsylt ska det ju vara till kåldolmar. Hallonsylt har jag till pannkakor. =)

2012-01-09 @ 09:03:41
Postat av: Sune...the girl

Svar till Birgit: Har man ingen lingon hemma går det lika bra med sylt för mig, som sagt, dålig ekonomi gör att man kan äta vad som helst :)

2012-01-09 @ 14:38:36
Postat av: Birgit

Det var inte bara jag som sa nått om sylten............

2012-01-09 @ 15:00:46
Postat av: Sune...the girl

Svar till Birgit: Näe jag vet men den andra har egen blogg :)

2012-01-09 @ 15:09:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback