Grejer i snoken

Jotack jag har väl sovit gott, vaknat några gånger bara. Varför? Igår sköljde jag ur slangen till min snarkmask, det ska man göra rätt ofta, jag...gör det inte så ofta. Man ska även skölja av själva masken ofta, jag...gör inte heller det så ofta. Igår gjorde jag alltså det. Det resulterade i att jag vaknade flera gånger av att det killade som attan i näsan. Det killade massor, jag stängde av maskinen, annars hade jag kunnat vara stand-in för Carola när hon sjunger "Stormvind", tog bort masken, killade tillbaka i näsan, satte på mig masken, maskinen och somnade om. Sådär höll det på en si sådär 4-5 gånger.

Det brukar inte göra så, eller jo ibland om jag lagt masken på ett ställe där Iza hårat som mest men nu var det ju rent så jag fattar inget.

Jag vaknade 8.50 av att blåsan var överfull, när jag lyfte på benet för att lägga det över täcket så höll jag på att göra på mig så det var bara att gå upp.

Jag förväntade mig två katter utanför som illbligade på mig och förbannade mig för att jag inte öppnade dörren förrän då men nehe, jag hittade båda i varsin fåtölj i vardagsrummet. Iza såg bakis ut, halvslutna ögon som tittade lite förstrött på mig när jag kom in där. Nogger illbligade däremot, men det är hennes kall i livet tydligen, hon illbligar jämt! Ibland kan hon sitta på mattan i hallen och illbliga, när jag illbligar tillbaka så kastar hon sig åt sidan och åmar sig. Har jag sagt att Nogger är från planeten Mars? Inte? Hon är från Mars!

Idag är det söndag, jag gillar inte söndagar, det innebär att jag imorgon ska upp före tuppen, strypa den så den inte väcker andra och sen iväg till jobbet. Dagarna går ju rätt fort i och för sig men den där måndagen..kan vi hoppa över måndagar tror ni? Eller varje dag i veckan? Bara helger? Så underbart det hade vart. Jag SKA vinna drömvinsten så jag slipper gå upp tidigt varje morgon. När den vinsten kommer...ja då har nog jorden frusit till is. Helvetet blivit en turistattraktion eller att vi i Sverige odlar bananer på våra balkonger. DÅ kommer den!

Ikväll ska jag hämta hem min älskade dotter som varit i Köpenhamn sen i fredags. Vem åker till Köpenhamn vintertid förresten? Måste ju vara nån jävla mening med det också antar jag. Billiga hotell, ensamma på hotellet och få sitta ensamma i matsalen och häva i sig mat och diverse drycker. Så kan det ju vara...i och för sig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback