Guldbrev (sponsrat inlägg)

Ni har säkert sett reklamen där det nykära paret sitter på en restaurang, han tar upp en ask, hon tappar nästan andan och verkar mer än gärna ha sagt ja...om han nu hade friat vill säga, så är det ju nu inte utan han tar fram en ring och frågar henne "Vad tror du att jag kan få för den här?". Taskig reklam tycker säkert många men lite kul.

Guldbrev är en sajt där du kan få snabba pengar bara du har guld liggandes. Det kan vara mycket eller lite bara det är äkta. Dagens guldpris är på 390kr/gr och det är bland det högsta som finns. Jag har faktiskt sålt ett halsband för ca 2 år sen och jag blev paff hur enkelt det är. Man beställer hem en guldpåse på sidan, skickar det via posten och inom 24 timmar har du pengarna på kontot, såvida du har skrivit kontonumret vill säga.

Det är inget fuffens, polisen är inblandad, dom kollar upp så det inte är anmält stulet osv. Så skickar du iväg stöldgods så skyll dig själv, så kan vi säga!

Tycker du ska testa detta som så många andra har gjort. Lycka till!






Kommentarer
Postat av: Doris

Har faktiskt en gammal ring som ligger och skräpar här,kanske man borde prova att sälja den, vet att det är en kille som köper sådant här.

Ha en bra helg, kram.

2012-01-21 @ 06:17:05
URL: http://farmordoris.wordpress.com
Postat av: Anette2

Bara en nackdel med detta....

Grannen hade inbrott och de stal alla hennes

smycken. Tjuvarna lägger dom direkt i påsarna

och postar meddetsamma och sedan så kan ingen

sätta dit dom. Det ska vara ligor som inriktar

sig på just den här sortens stölder.

2012-01-21 @ 12:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback