Jaaaaaa!

Fredagen den 13:e var ingen otursdag för mig, för nu i eftermiddags och kvällen fick jag behålla allt! Chokaden sög jag lite försiktigt på (inte likt mig), kände efter om magen sa "Hörrö, du tror la inte på allvar att jag vill ha det där?" Men det gjorde den inte, den sa bara "Tack äntligen nåt vettigt!"

Kl 20 testade jag på att äta lite makaroner med skinksås, likadant där, kände efter och hej och hå, jag fick i mig hela tallriken..eller ja, det som var PÅ tallriken. Det är fan massa yaaay på det!

Nu är det nog över för den här gången, får hoppas på många år faktiskt för detta var det värsta jag varit med om i mannaminne.

Jag har kunnat göra lite idag, jag har diskat, lagat mat då och till och med bäddat. Dock måste jag till ICA imorgon för att köpa kattsand, kanske ska ha munskydd för att inte smitta andra? Rånarluva? Eller är det misstänksamt? Kanske tror att jag kommer att ta upp en skiftnyckel för att slå ihjäl folk med om jag inte FÅR kattsanden, får se hur jag gör.

Nu blir det i alla fall sängen och hoppas att jag får sova hela natten med full mage.


Kommentarer
Postat av: jeanette sandelin

klart du ska FÅ kattsanden...

jag ska gå till willy's idag och be att de t o m slår in ett paket tulpaner åt mig! jag menar, jag är ju ändå där å handlar för en tusing i veckan :)

jo, byter bloggadress.

bloggo.nu ville ha betalt.

WHAT? liksom. är ju jag som ska ha kosing :)

hoppas du mår bättre//

2012-01-14 @ 06:07:03
URL: http://jeanettish.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback