Jag är vaken!

God morgon folket!


Jag tackar återigen Annelies (hon med falukorven i pannan) syster Anna som jag fick Bamylen av (har köpt ett rör för egna pengar nu) Bamyl är fan det bästa som uppfunnits sen..jag kom till eller nåt.

Jag är inte bakis ett skit, underbart!

Gårdagskvällen då? Jo tack, då var jag inte bakis heller om man säger så. Det var rätt kul. Var hemma hos Ewa, vi var bara tre. Jag, Ewa (jo det är sant) och hennes brorsdotter Alexandra.

Detta är Alexandra då, Ewa får jag ju inte ta kort på, jo kort får jag la ta men jag får fan inte lägga ut det någonstans så då kvittar det ju liksom.

Vi sjöng, höjde musiken ju mer vi drack och sen höjde vi mer för att vi blev lite fulla.

 

 

Alexandra igen då, några öl senare men det syns ju inte. Sen gick vi i snön ner till krogen, där var det inte så mycket folk och jag kände att jag nog skulle ta och gå hem och det gjorde jag. Pulsade i snön och oj vad jag pulsade, jag hatar att gå i snö, det märks på jeansen att det var blött igår, i snön alltså.

 

Imorse vaknade jag första gången 5.30, var på toa och sen gick jag och la mig igen. Vaknade 9.30 och var pigg. Inget bakis, så himla gött!

 

Vad gjorde ni för kul igår då? Tell me liksom!

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Själv satt jag med en liten kille i knät som hade magont, sen somnade han igen och så vaknade han och hade bajsat...inte riktigt lika trevligt kanske...men jag är inte heller bakis! ;-)

2012-01-22 @ 11:28:55
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback