Lugnt

Jag var på jobbet 6.50 imorse, jag hade väntat mig rena rama slagfältet efter att utländska säljare varit där på nyårsafton. När jag kom hade dom andra två redan plockat bort. Det var dukat till 40 pers i lördags men det verkar inte ens varit hälften där för hela konferensrummet var oanvänt.

Vad jag gjorde? Jag plockade bort frukosten, som sen visade sig var dumt för det kom in en i köket och frågade om det fanns frukost. Frukosten tas bort 8.30 och det var den precis men där fick han sitta och tugga i sig diverse helt själv medan dom andra redan hade lämnat. Dom ska bo där hela veckan av någon anledning men bara äta frukost och ha sig i sängarna. Idag kommer det några till. Förresten så vattnade jag blommorna lite överallt. Det är liksom inte en förtorkad kaktus i ett rum, nej då nej då, det är väl 50 blommor eller nåt. Stora som ekar och små som..mindre ekar.

Den här står i konferensrummet, lite mäktig tycker jag då.

 

Lite lammkött på ett moln och jag såg nu att jag själv syns i spegeln, hett så det föreslår!

 

Detta hittade vi i kylen. Det ska föreställa lasagne men ser mest ut som nåt som kommit upp igen och lagts dit. Vi hoppas på att det var saker som var sen nyårsafton så ingen av tjejerna stod igår kväll och förberedde detta för att äta ikväll efter en helt utmattande dag.

 

Vi har även varit och handlat idag, det gör vi (läs dom) själva. Mest frukost då, i mängder, så kan vi säga!

 

Trevliga tjejer på ett trevligt ställe har det varit i alla fall. Hoppas jag snart får komma dit igen.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Det där var ju också en underlig sak att hänga i lampan på ett konferenscenter.....

2012-01-02 @ 19:22:19
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback