Så har det då börjat

I förra veckan sa "Frågetecknet" att vi skulle göra massa extra vi som inte hade så mycket att göra. Han hade nummer på hus och vilka som skulle göra vad. Jag skrev ut det och satte upp på anslagstavlan.

Jag, den andra job:aren och två till hade i uppdrag att ta äldreboendet. Vi är dom enda som är 4 stycken. Äldreboendet är det renaste stället som finns. Två av våra polare var inte där idag, det var jag och den andra job:aren.

Jag sa till den andra job:aren att vi kunde väl slänga oss ner i snön och göra snöänglar...hon gjorde en snöängel.

Eh..ja

 

Hon gjorde också en snöjävul

 

 

Eh..ja..ha

 

Sen kom vi till äldreboendet. Som jag skrev förut så är det kvarterets renaste hus, pensionärerna där är inte så pigga på att kleta tuggummin, sparka svarta streck på väggarna och heller inte kasta använda snuspåsar, tomma tablettaskar eller halvtuggade mackor. Vi tog det vi hittade plus att jag stod på alla fyra för att torka under elementen där det går rör. Kan säga så här, mig på alla fyra, DET är inte vanligt...i alla fall inte på flera år, SÅ kan vi säga!

 

Vi är båda korta i rocken, kabelhyllorna däremot är inte korta i rocken, dom är långt upp, Samhall har resurser!

 

 

Detta är då verktyget, man trär på en sk "banan" eller "kondom" om du nu vill ha det till det, själv säger jag penisvärmare. Den är av microfiber och se på fan, smuts, det var smuts!

 

Jag sa till "Utropstecknet" att det var en låst dörr som vi inte visste var det var. Han hade svaret, självklart, han är ju ett utropstecken! Det är ett snickeri för karlar som inte har annat för sig på dagarna. Jag och den andra job:aren gick in.

 

 

Denna tar mig tillbaka till mellanstadiet i träslöjden då jag höll på att borra mig själv i handen för att jag skulle prata med en klasskompis samtidigt som jag höll på och borra. Det skulle liksom blivit som korsfästning fast i en modern tappning...liksom.

 

Man kan säga att dagen gick lite fortare idag. Imorgon tar vi det igen. Kan hända att vi går på samma ställen för det där huset är lite som ett gissel så man känner sig som en guldfisk i en rund skål. "Åh här har jag aldrig vart, här har jag aldrig vart, här har jag aldrg vart!".

 

Min snarkmask saknade en mojäng märkte jag när jag skulle sova, inatt vaknade jag av att det inte riktigt var som vanligt, därför tog jag av mig helvetet och sov utan den i tre timmar, det märktes för fy helvete vad trött jag var när jag vaknade. När jag kom hem förut så skulle jag sova i 40 minuter, det blev 1.5 timme, jag är stendöv när jag sover med hörapparaten i och sover på det örat jag inte har nån..apparat. Mobilen hade vrålat länge och oj vad den hade vrålat men Sune var astrött och asdöv. Jag hittade mojängen som fattades så inatt kommer jag sova bättre och inte vara lika trött imorgon, så kan vi säga!

 

 


Kommentarer
Postat av: jeanette sandelin

underbart inlägg sune!

penisvärmare och på alla fyra...

hm :)

2012-01-31 @ 06:12:24
URL: http://jeanettish.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback