Sune på väg

Nu har jag kommit hem från att ha hämtat hem dotter med pojkvän. Det var meningen att jag skulle åka till grannkommunen som ligger 4 mil bort. Jag fick ett sms från dottern att SJ återigen gjort att det blivit förseningar, är vi förvånade? Näe eller hur?! Växelfel i Alingsås, 20 minuter försenat. Då var det bättre att jag åkte till grannkommunen 2 mil bort istället.

Jag skulle tanka, jag ställde bilen, gick ur, oj då, tanklocket på fel sida. Körde och ställde den åt andra hållet. Satte i kortet, skulle tanka, tog slangen och..oj, slangen var för kort eller också var det jag som inte hade ställt bilen närmare, det är liksom vilket som. I och körde fram. Tankade för en hundring, mätaren flyttade sig knappt. Vindrutetorkaren i bak var igång, hur sjutton slog man av den då? Inte en aning. Den fick vara igång.

På väg dit mötte jag inte en endaste bil. Den är lite otäck den där vägen för det är inga stängslen och det är ömsom skog och ömsom öppna fält, det kan komma både elefanter, getter, humrar och andra jävla djur. Bäst att ha ögonen överallt på vägen och bredvid.

22.32 var tåget beräknat att vara inne. 22.19 var tåget inne, undrar om tåget körde för fort, kan dom få böter tro?

Jag tog i hand och hälsade på dotterns pojkvän som jag aldrig har träffat, trevlig pöjk, vi pratade hela vägen hem. Dottern var tyst och körde. Att jag hade städat den invändigt noterade hon inte, jag har skräpet kvar och funderar på att kasta in allt igen, vad tycker ni?

Ja det var min dag, dags att sova, ännu en jobbvecka hägrar. Bra eller anus?

Sov gott!



Kommentarer
Postat av: Doris

Tycker absolut att du åtminstone skulle ha gett henne påsen med skräpet ;-).

Äldre sonen min är också hopplös på att samla skräp i sin bil medans den yngre skäller på mig om jag tappar ett hårstrå i hans bil ( jag skojar inte, han är liite nojig ;-)).

Sköt om dig, kram.

2012-02-04 @ 00:53:08
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback