T.G.I.F!

Idag är det fredag och det är banne mig helg! Imorgon ska jag sova länge, det innebär säkert före 9 men ändå, längre än till 5.45 i alla fall om man säger så och det gör vi ju!

Idag har jag jobbat på det där stora stället där folk festar, festar mer och hoppar i poolen, helst dyker i med en simring runt kroppen. Trodde det skulle se ut som hej kom och hjälp mig men när jag kom 7.20 så såg det rätt okej ut för att dom andra hade städat undan en del redan. Frukosten skulle serveras till kl 8 men folket kom in redan 7.40, det var bara att skynda ställa fram allt i matsalen. Kl 9 hade vi tagit undan igen då det kom in en förvirrad kille och sa att han minsann inte fått nån frukost, nä...hä! Men då får man väl för bövlelen vara uppe i tid då, så kan vi säga! Men han fick ta sig på vår bänk i köket i stället.

Någon städning och bäddning blev det inte i rummen innan jag åkte hem för att alla inte hade tagit ut sina saker, dom satt i konferensrummet och hade roligt, skrattade gjorde dom i alla fall. Konferens efter en blöt kväll måste ju vara höjdpunkten va? Näe tror inte jag heller. Kl 10 fick dom fika sen tog jag tag i en vattenkanna för att vattna överallt. Man kan väl säga att det inte bara är EN enda sketen blomma utan säkert...två. Näe det är många.

Detta är bara en liten del av alla ställen det finns blommor, ormbunken längst bort slukar en hel trädgårdsvattenkanna själv, törstig fan, undrar om han var med på festen igår.

 

Dom skulle ha lunch också. Ett ställe istan kom med maten i byttor. Någon som ätit pasta och svartvinbärsgelé någon gång? Inte jag heller! Det var med i alla fall. Det var även nån brunorange sörja som tydligen skulle vara nån skinksås, det var broccoli i också, jag fattar ännu inte vad gelén gjorde där men det är säkert någon mening med det också. Vi var tre stycken tjejer som dukade deras bord.

 

 

Detta är bara en liten del av matsalen och dukningen. Förresten fick vi byta ut 4 dukar för att dom tydligen tyckte det var kul att hälla ut diverse flytande varor på det. Vi bytte ut dom såklart. Räkningen kommer senare.

 

Jag tände ljusen på borden och åkte hem. Jag fick med mig en sak hem.

 

 

Denna ska då sitta på väggen och nej jag tänker inte stå och hålla den 24 timmar om dygnet. När jag ska sätta upp den? Nja..ska vi säga någon gång 2015? Bra!

 

Till hållaren fick jag även två pappersrullar. TACK!

 

Ja det var min dag så här långt, snart ska jag cykla iväg till glasbanken och införskaffa mig lite flytande varor tills imorgon. Kanske blir lite rajraj.

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: pottalotta

Hahahahahaha!! Den där hållaren o rullarna var årets julklapp på bruket i år. Kuuul att dom delar ut till de som VILL ha dom och uppskattar dom.

2012-01-26 @ 19:03:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback