Tisdagen den 3 januari

Efter att bara ha sovit några få timmar vaknade jag och jag hade bara velat ligga kvar under täcket men jag gick in i duschen och blev något piggare.

Stormen Dagmars tvillingsyster Siv-Hedvig (eller nåt) blåste lite i fejset på mig men jag blev istället trött.

Jag kom till jobbet och där gjorde jag inte så mycket. Jag och en annan job:are fick order om att räkna kvitton och kolla av så att det stämde med det som var kvar i kassan, det gjorde det inte, efter att chefen sa att vi skulle räkna flera gånger så var det i alla fall överskott, det är väl bra att det går åt det hållet. Men vi fick det inte att stämma och det är ju liksom inte vårt fel.

Jag slutade kl 12 för att jag hade en tid på öronmottagningen 13.30 och vad hände när jag satt på bussen dit tror ni? Precis, jag somnade! Vaknade precis lagom när jag skulle av, yrvaket gick jag av men jag måste verkligen sett nyvaken ut för fan vad folk kollade, eller också var det för att jag hade arbetskläder på mig.

Där kollade dom mitt vänsteröra som har krånglat ett tag, sög lite vax och sen kollade dom om jag skulle kunna ha en apparat i det örat också men nej, det var fortfarande lite inflammerat så det får vara. Jag är van att bara ha i höger så för mig är det ju lugnt. Bara att jag är den enda som tittar till höger när det händer saker på vänster sida om mig, jag kan inte lokalisera det lika bra som andra som ni förstår.

Jag hoppade på bussen hem igen och fick äntligen äta när jag kom hem. Det blev spagetti och köttfärssås, det var fan inte igår. Jag har typ levt på panpizzorna jag fick från jobbet sen i torsdags, förutom Ewas goda nyårsmat då.

Två dagar kvar att jobba innan det är helg igen. Älskar dom där röda dagarna i veckan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback