Värsta dan på länge

Herregud, det enda positiva med att ha maginfluensa är att man förhoppningsvis går ner i vikt. Jag har fått i mig endast en macka, men den kom ju ut lika fort men ändå.

Tur att jag inte bor i min andra lägenhet där toan låg i andra sidan av lägenheten för idag har jag nog slagit personligt rekord. När jag trodde att det var över så tog fisringen över istället. Om någon känner för att komma hit och smörja in den så hör av er.

Min älskade dotter hade läst mitt tidigare inlägg och smsade och frågade om jag behövde något, typ nyponsoppa. Jag som är chokladoman ville bara ha choklad så imorgon efter jobbet kommer hon lägga en chokladkaka utanför min dörr för att inte bli smittad. Visst är hon väl söt, ja det är hon.

Jag har läst att man ska vara hemma 48 timmar när man har maginfluensa, min dotter säger att det är 72 timmar så det är väl bäst att jag lyder så jag inte smittar ner nån stackare. Förjävla trist att vara säng/soff och toaliggandes men vad ska man göra.

Hoppas att det snart går över för jag HATAR att ha maginfluensa, ja det är väl ingen som älskar det misstänker jag.

Vill ni skänka mig nåt så köp gärna en Samsung Nexus. Ja det var väl allt.



Kommentarer
Postat av: jeanette sandelin

ocay...

och det är?

en skruvdragare, en tvättmaskin,en reservoarpenna???

ja, ur viktminskningssynpunkt så skicka hit ett lass magsjuka. kommer ihåg att jag tänkte på det för hundra år sedan. då jag hade magsjuka. att ja! nu blir jag smal.

men med min ibs blev jag bara svullen...

friska på dig nu - och ät choklad.

det hjälper mot allt :)

glad helg!

2012-01-13 @ 05:31:33
URL: http://jeanettes.bloggo.nu
Postat av: Cissi

Inte trevligt inte trevligt.

Kan inte komma på när jag hade magsjuka sist men kommer ihåg vad mamma gav mig. Det blev typ det enda jag inte fick upp. Sockervatten, inte mer än en tesked åt gången. Men choklad funkar nog det med. <3

Se till att bli frisk nu!

många virituella kramar från mig!

2012-01-13 @ 08:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback