70-årskalas

Så var man hemma efter festen då. Den blev lyckad. Jubilaren och hans fru bor på landet, i en stugby..eller ja, sommarstugan är där, 4 mil från där vi bor. När vi gick ur bilarna för att vänta in resten så började det regna lite. Vi hade ett plakat med ett foto av han som fyllde år, sen hade vi med oss en cd-spelare som spelade Sven-Ingvars och vi tjoa och hade oss. Ut från stället stod då hela deras familj med respektive.
 
Tipspromenad med frågor som gällde oss alla, vi har ju hängt ihop ett antal år så att säga. Det var allt från ekollon i näsan till att någon otippad hade dansat på ett bord.
 
Sen blev det mat. Så gott!
 
 
Sånt här kan man äta mycket av utan att man blir riktigt mätt, ja man kan säga att jag blev proppmätt då.
 
 
Ja detta var första portionen, jag hämtade en gång till utan att skämmas faktiskt.
 
Sen var det allsång. Alla låtar som jubilaren genom åren sjungit för oss lite då och då. På tipspromenaden var det en del frågor som man inte visste svaret på förrän det gjordes praktiskt. Som att spika i en spik, hoppa säck, dricka upp en 33 cl glasflaska cider med sugrör. Det vann min syster. Sen var det den som drack upp en ölburk fortast, där vann min bror. Man kan tro att vi dricker en del i vår familj.
 
Sen fick mitt batteri för sig att ta slut så sen blev det inte så många mer kort tyvärr.
 
Det blev i alla fall lite mer lekar, jordgubbstårta, sen gick vi ner till sjön där ungdomarna spelade boule. Sen blev det mer att dricka och chips, ostbågar, smågodis och annat fram. Knotten var jävliga och myggen likaså så imorgon ska jag räkna alla bett jag fått.
 
Nu är jag så trött att jag bara vill sova..så godnatt!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carita Liljendahl

Tipspromenad är ju alltid lika kul!
Och så gott allt på bordet ser ut!

2012-07-01 @ 21:07:04
URL: http://debutsky.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback