Buuuuuuu!

Jag fick lite sovmorgon imorse då jag inte åkte med "Utropstecknet". Jag skulle städa på ett ställe jag inte städat på förut. Vi skulle vara två..nu blev det inte så. "Utropstecknet" följde med mig in och visade vad jag skulle städa. Han kom med svep och jag gick dit eftersom det inte ligger inte långt ifrån där jag bor. Detta är ett gammalt fristående hus som nu är Lernia. När man ser huset utifrån tror man inte att det är så stort men JESUS vad rum! En del rum är tomma, en del rum används till både datarum, samlingsrum, samtalsrum, matsalar, andra jävla rum, toaletter och annat. Jag visste till slut inte var jag var och vad det nu var som skulle städas.
 
Jag började i alla fall med toaletterna och minns ni dom där fula korkmattorna som fanns förr? Precis, såna var det. Döfula! Slitet parkett i många andra rum så man visste inte om det var skit eller bara slitet. Hur vore det om dom gjorde om där? Medan jag stökade där nere så hörde jag knarrande ljud uppifrån. Trodde först att det var en av coacherna som hade kommit men sen tystnade det, jag fortsatte och jag kände en obehaglig känsla, såg skuggor som jag inte kunde förklara riktigt. Detta var ju strax efter 7 så det var ju inte så mycket trafik utanför heller. Jag hörde fler ljud uppifrån och jag vet att det är ett gammalt spökhus, det är tydligen känt..fick jag veta. Kul! Jättekul att städa där alldeles själv. Det roligaste är att jag ska vara själv och städa där nästa vecka och veckan därpå också då dom ordinarie är på semester.
 
Det är bara 2 dagar i veckan men ändå. Jag kommer ha både kors och kasta vitlökar omkring mig..rassla med gamla kedjor och vråla att jag är ond.
 
Sen blev jag hämtad och åkte till vanliga stället. Där städade jag ett höghus själv. Där finns det inga andliga spöken bara ...ja..spöken överlag.
 
Jag träffade förresten på en kompis som var ute med sin ursöta hund Zlatan. Han är skitliten men var tydligen några månader, det syntes inte. Dvärgpinscher och 12 % Chihuahua.
 
 
Det är inte kompisen som har randiga sockar och skor med kardborreband alltså. Det är hennes dotter.
 
Sen blev det lite borstning av svep och inhängande av microdukar. Sen var dagen slut. Gött dä!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback