En helt vanlig onsdag

Jag vaknade, jag duschade, klädde på mig, öppnade balkongdörren och Nogger flög ut. Bredde mackor och satt vid datorn till det var dags att gå runt 6. Måsjävlarna flög så lågt att jag nästan kunde höra dom väsa att jag inte ens skulle tänka på att ta deras ungar. Jo men för det var ju min plan liksom. Hade jag gjort det så hade jag haft två fiskmåsföräldrar med varsin näbb från vardera öra. Det skulle i och för sig säkert blivit årets bild om det nu hade vart nån jävla fotograf i närheten! 
 
Men man gör ju allt för att få vara i centrum, förstasidan på alla tidningar där jag står med tårarna trillandes..fel...sprutandes ur ögonen för det är nog inte så skönt att ha en pickande näbb i öronen! Nån som kan berätta om hur ont det gör?
 
Jag satt och väntade på min kollega på ett staket i collagetröja, just där och då ville jag ha såna där pälsarmar ni vet, såna som damer förr stoppade in händerna i för att inte frysa om dom. Det var svinkallt! Sen kom han kollegan..i t-shirt. 
 
På jobbet gjorde jag lite allt möjligt. Städade mest inne och tog ett hus med kollegan från "det andra stället". Sen var dagen slut. 
 
Jag gick in på ICA för att jag skulle köpa smörgåsmargarin men jag hade glömt kortet så det sket sig. Jag såg däremot en tjej på en Segway..japp inne på ICA.
 
 
Nu vet jag inte om man får det men hon fick nog en del blickar på sig. Jag tänkte sno den från henne och säga att hon gott kan gå men jag sket i det.
 
Sen har jag glott på en serie hela dan. Somnade mitt i, vaknade av mina egna snarkningar. Jag sov väl 40 minuter eller nåt med tanke på att jag missade det viktigaste i hela avsnittet.
 
Snart ska jag äta middag, japp har inte ätit nåt sen kl 9 imorse så nu är det dags!
 
Ha det göttans!
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Ha, ha, ha!!! Du skulle ha tagit den! :D
(Och nej. jag vet inte hur ont det gör att bli pickad i öronen... - Jag har bara blivit bajsad på. Det kändes inte så mycket utanpå, men det kändes liksom inuti... Äcklet var inte någon trevlig känsla!)

2012-07-11 @ 20:36:29
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback