Gårdagen

Jag satt här i godan ro när jag helt plötsligt blev lite festsugen, eller lite och lite...sketmöe!! Så jag cyklade iväg till bolaget och köpte mig 4 öl, jättepartyparty med 4 öl tänker ni. Jag hade en hemma och dessa är på 6.9 %. När jag cyklade hem så träffade jag på Ewa, hon skulle till bolaget och frågade om jag ville följa med så det var bara att vända på cykeln och gå med det.
 
Kl 18.30 gick jag till henne för då hade vi beslutat oss för att festa lite. Vi satt på balkongen och drack det vi hade att dricka. När man fått lite i sig så hör man sämre så vi höjde musiken och ja..sen höjde vi mer.
 
Vi smsade med en tjej som också skulle ut och vi skulle ses på ett ställe och där..ja där träffades vi. Det var ute mycket folk som jag inte sett på år och dar, dom flyttade till annan ort så det var superkul att träffa dom nu faktiskt.
 
Sen gick vi till annat ställe, till en början var det inte mycket folk men när det första stället stängde så gick det folket ner till krogen, ja på samma ställe som vi var på alltså.
 
Där satt vi och hade kul sen..ja sen fick jag med mig en tjej hem och ...ja nu kan min dotter sluta läsa men, JAG FICK LIGGA!! Och här kommer det kort på det!
 
Eller näe.
 
Hon gick runt 13 och vi hade förbannat kul, skrattade så käkarna nästan gick ur led. Mysig tjej!
 
Så jaha, vad gjorde ni igår då? Fick ni också ligga? 
 
Idag blir det en slödag, har ätit dom segaste ostbågarna i kommun till frukost/lunch...det var gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback