Hon kom, hon stannade, hon kom och gick

Ja då har ragget gått hem, eller ja, det var över en timme sen men ändå!
 
 
Eftersom hon hade hela lägenheten full av folk så bestämde vi oss att hon skulle komma hem till mig direkt istället för att vi skulle grilla hos henne och sen gå hem till mig. Hon kom med en kasse med mat i, hivade upp en 3-liters dunk med vin, åh herregud tänkte jag, hon kommer däcka innan jag ens fått röra hennes...axel.
 
Vi lagade mat, eller mer hon, jag skar lök, tog upp potatisgratängen och...ja det var väl det. Sen tog hon upp detta och jag kunde inte annat än asgarva, ta kort och skicka ut på Twitter.
 
 
Detta är liksom tabu att äta sånt här när två tjejer dejtar..ja ni fattar kanske utan att jag behöver gå in på det hela mer.
 
Maten var skitgod! Och det blev över så jag ska äta det sen.
 
 
Fläskfilé som stektes, lades i en form, bearnaissås över och sen räkor och lök, krydda med både det ena och det andra, in i ugnen tills det bubblade och sen äta med potatisgratäng. Det var så det knullade i munnen! Asgott!
 
Sen gick vi in och satte oss i soffan, vi skulle se "Sjätte sinnet", jag har sett den för många år sen och kände att ..jag mindes inte mycket av den filmen. Jag kommer säkert inte minnas den framöver heller. Vi pratade, pratade och pratade. Satt bara där och sen tog hon min hand, vi fortsatte och sitta så, hon drack vin och jag öl, ingen av oss blev fulla och det var ju skönt.
 
Sen la vi oss, pratade mer och...ja.
 
Vi vaknade 8.32 och...ja..och ...ja..och ja.
 
Eftersom hon förra gången inte fick nån kaffe så gick hon ju hem. Igår köpte jag kaffe så vi gick upp och kokade kaffe och vi gjorde oss en macka. Igår när vi satt och åt middagen så började det spöregna och ett åskväder som sällan skådats satte igång. Ragget näst intill klappade i händerna och tyckte det var skitmysigt! Ja i alla fall, imorse åt vi frukost på balkongen i solskenet. Det hade vädrat ut ordentligt och det kvava var borta, så jävla skönt!. Förra gången blev hon förfärad över att jag ingen plattång hade så hon fick köra en backslick på håret. Denna gången hade hon resurser med sig. Plattång, skum, spray..näe just det, sprayet lånade hon av mig.
Sen var hon så där snygg igen, eller ja, det är hon ju jämt men ändå.
 
Hennes dotter smsade och ville ha hem henne så hon gick hem. Igår glömde hon sin tandborste så hon tuggade tuggummi mest hela tiden. Idag köpte jag en tandborste till henne så hon kan ha om hon nu skulle få för sig att glömma det nästa gång...ja för en nästa gång blir det nog, det verkade så i alla fall! Kaffet går ut 2014 så hon har tid på sig så att säga.
 
En bra kväll/natt/morgon och förmiddag! Hade detta nu varit Twitter så hade jag kanske outat lite mer men näe, detta är min blogg.
 
Hej!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback