Inte en helt vanlig torsdag

Igår somnade jag inte förrän strax innan 23.30, åt helvete för sent egentligen men ställde klockan på 4.45. Jag vaknade några timmar senare och kände inte igen alarmsignalen, tittade på mobilen och då såg jag att den höll på att stänga av sig. När den stänger av sig så låter den, jag satte på den, hämtade laddaren och tittade på klockan. 4.06 stod den på. Låg några sekunder och funderade på om jag skulle somna om eller vara vaken. Jag var så trött att jag mådde illa men jag hade varit tröttare om jag somnade om så jag gick upp.
 
Inte ens katterna hade gått upp, Nogger stack upp ett yrvaket huvud från fåtöljen och undrade varför i helvete jag var vaken så jävla tidigt. Jag gick in i duschen och fixade mackor till frukost till jobbet och satt sen vid datorn tills klockan var 6.
 
Idag var det jag som ringde två ställen för att ta upp beställningar, plockade ihop det och körde sen iväg. På "det nya stället" fikade vi lite, ja jag hade hämtat kollegan från "det andra stället" först. Så där satt vi och pratade. "Utropstecknet" ringde och sa att vi skulle åka till ett ställe och köpa plastmuggar. Då kom hällregnet, det studsade i backen, från entrén till bilen är det ca 5 meter, vi blev dyblöta på den korta sträckan. Stora fula jävla droppar.
 
På stället där vi skulle köpa plastmuggar frågade jag expediten vad Samhall brukar köpa och hur många, hon visste inte så jag plockade tre rör. Blev osäker och ringde "Utropstecknet" och det var väl en jävla tur för 3 rör är som en pisstråle i Oceanen! En hel kartong skulle vi ha.
 
Sen städade vi ett hus, skjutsade hem kollegan och åkte tillbaka till jobbet. Satt nästan och somnade men äntligen fick vi åka hem!
 
När jag öppnade dörren hemma så stod Nogger där och såg vettskrämd ut. Morrhåren hade kroknat, hennes ögon var som dasslock och hon flämtade fram: "Vi har rrrrråttor här!!" Jag bara stirrade på henne och sen pekade hon under sängen. Dammråttor såklart. Jag ställde mig först och diskade, dammade och sen dammsög jag upp dom nya husdjuren. Nogger kom fram från sitt gömställe, ställde sig med tassarna i sidorna och bara: "HA! Där fick dom, så ska dom tas!" Ja.....just det. Jag ska nog ta och samla ihop damm stor som en elefant så ska vi se hur rädd hon blir då!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Birgit

Du skriver så härligt och roligt. Man får sej nästan alltid ett gott skratt.

2012-07-12 @ 18:04:16
Postat av: Malin

Ser Nogger framför mig, min hund är likadan, tror han blir förföljd av en annan hund i huset när det egentligen är hans avlagda päls som virvlar runt... Men du, är det inte dags att ändra din banner? Du är ju inte arbetslös längre! ;-)

2012-07-12 @ 21:23:46
Postat av: Sune...the girl

Svar till Birgit: Tack så mycket :)


Svar till Malin: Haha jag vet! Men får vänta tills jag fått till några bra kort på mig. Sen ska någon göra headern :)

2012-07-12 @ 21:47:37
Postat av: Anette2

Instämmer ! När ryggen skriker så kan jag
skingra tankarna genom att gå in här.
Och detta med dammråttorna var bra,fick mig
ett gott skratt !

2012-07-17 @ 07:05:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback