Kalas vare här!

Oj oj vad bra man kan ha det på landet.
 
Igår fyllde systerdottern 23 år och idag åkte vi till syrrans sommarställe för att fira henne. Solen lyste, alla lyste och regnet lyste med sin frånvaro.
 
Det blev grillad korv med bostongurka. Systerdottern öppnade sina presenter, från mig och min dotter blev det shotglas och en pajform. Hon blev så nöjd så nöjd.
 
Till efterrätt fick vi Gino!
 
 
Ni som inte vet vad det är så ska jag nu skriva det. Det är olika frusna bär (finns färdiga att köpa om man är lat) som smootie. Sen river man vit choklad över och in i ugnen på 275 grader och har sedan vaniljvisp över. Så jävla gott var det!
 
Som om inte det var nog så hittade jag massa smultron som paddorna inte hade pinkat på. 
 
 
Sånt här hade dom lite överallt faktiskt. Detta är samma tomt som mina föräldrar hade när jag var liten förresten. Vi babblade om allt möjligt och sen var det den sedvanliga födelsedagssången, vi ställde oss upp och systerdottern satt ner.
 
 
Hurra hurra hurra hurra liksom. Japp det var så vi skrek efter. Sen var det dags att åka hem. Dom flesta har semester eller är pensionärer men jag min stackare ska gå upp 4.30..så ja. Godnatt. Fredag imorgon, så gött!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback