Klibb klabb

Ja imorse jobbade jag då på "det andra stället" precis som igår. Redan 5.50 var det klibbigt ute. Trodde att det skulle komma regn och massa åska men icke. Inne var det svinvarmt att städa, det gjorde ju inte saken bättre att det var trappstäd på 5 våningar heller. Varmt var ordet! Vi var ju två men ändå, så fort man rörde sig kände man tröjan klibba fast överallt.
 
Vi städade kontor. Blev glad.
 
 
Det varade inte så länge
 
 
Fan också att dom inte lämnar kvar godis till oss som sliter med att inte råka putta ner viktiga papper, ha sönder glas/koppar och dra ur några sladdar på deras kontor. Taskigt!
 
Sen var jag tillbaka på det vanliga stället. Eftersom jag tydligen har sträckt en muskel under höger skinka som idag blev värre så tog jag inget hus. Jag huserade inne på kontoret istället och borstade en si sådär 511 moppar istället. Hängde upp lika många microdukar och pratade med folk. Nästan när vi skulle åka hem kom "Utropstecknet" och en till med en hel jävla bil (läs stor bil) full med städvagnar, hinkar, dörrstopp, borstar, korgar och fan och hans moster. Detta hjälptes vi åt att ställa in i ett städförråd. Dessa ska då vara på det totalt nya stället som jag ska vara på till hösten. Jaa man får en vagn var om man är två och två måste vi vara på det stället. Säkerhet före allt!
 
Jag tog bussen till stan, gick in på systemet och inhandlade 3 öl och 1 rosécider. Vete fan vad den smakar..rosé kanske? Man vet aldrig vad som händer i helgen. Och då står jag där utan nåt att dricka liksom. 
 
Jag sov 1.5 timme och flöt sen ner till tvättstugan. Ja precis, flöt! Kvavt, klibbigt, varmt, skithett..ja massor som gör att man vill bo i en pool liksom.
 
Sen när jag kom upp diskade jag en monsterdisk som jag inte orkat ta tag i på några dagar. Efter det slängde jag mig i duschen och duschade kallt. Fan va skönt det var!
 
Ännu skönare är att åskan nu huserar, nu känns det skitgött. 
 
Ha en förbannat underbar fredag alles!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna/grrlbear

Vad bra du skriver! Ha en bra fredag du med! Kram!

2012-07-06 @ 19:42:24
URL: http://annasat.tumblr.com
Postat av: HISTORISKA TWEETS

Rosécider, sådant kan Beatrice dricka precis hur mycket som helst av.

2012-07-06 @ 19:55:01
URL: http://historiskatweets.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback