Lite av varje

Ja idag fick jag städa ett hus själv igen och som ni vet så gör det mig inget.
 
Det var kvavt i luften och är det det så är det ännu kvavare i ett hus med 4 trappuppgångar ska jag tala om. Nu när jag städat på dom där myndigheterna så har jag blivit ännu mer noggrann i bostadshusen. Jag torkar lister, ligger på alla fyra, gnuggar bort gruskorn i hörn, blåser på dom, får dom i näsan och sen..ja sen ger jag upp.
 
Jag städade vårt kontor, följde med "Utropstecknet" till en nyinflyttad familj där dom kanske inte är så vana vid hur saker och ting fungerar i bostäder i Sverige. Han har bott här i 2 år medan frugan och alla 511 barn nog inte har bott här så länge. På 2 dagar har toaknappen gått sönder, duschmunstycket..ja det läckte och badkaret var skevt, att skruva på en "fot" for nog inte igenom huvudet att man kunde göra. Jodå lägenheten var besiktigad.
 
I badrummet hade dom typ en ryamatta, jag som gick in i strumlästen blev dyblöt, good luck med den. Dom bakade också bröd direkt på plattan. Detta var nog inte mitt sista besök där kanske, eller åtminstone hört talas om den. Sen följde jag med för att hämta paket, jättespännande, det var fyra lådor sopsäckar. "Utropstecknet" höll på att få mig att spy. Även om vägen är rak så gjorde han så den blev mer kurvig än den går att få. Jag är åksjuk!
 
Sen åkte vi hem. Eller ja, han släppte av mig för jag skulle lämna in nycklarna till dotterns lägenhet. Den där petiga som inte var petig hejade glatt och log. Vete fan vad som hänt med henne. Hon gillar ju inte mig! Vad har hon i kikaren? Bara glad över att slippa mig för all framtid? Ingen aning.
 
Sen gick jag genom stadsparken där det finns flera såna här.
 
 
Gungeligung eller dingeledong om ni hellre föredrar det! Korggunga alltså om ni inte såg det. Där skulle jag också spy ska förtäljas. 
 
Sen köpte jag presenter till min systerdotter som fyller 23 i dag. Vi ska dit imorgon direkt efter jobbet. Mat och fika utlovas, gud så gott!
 
Nu får gärna åskan komma, dundra så där sketmöe så det blir..ja tills det är över liksom.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback