Min lördag

Igår var det en strålande dag, solen var framme och det kvava också. Man bara väntade på åska, det var till och med klibbigt på golven inne. Jag orkade inte göra så mycket mer än att ligga och glo på film efter film.
 
När klockan var runt 19 blev jag festsugen. Jag ville festa, jag ville dricka öl och jag ville umgås med folk. Det hade ju kunnat bli bra om inte det fanns polare som inga pengar hade och heller inget att dricka. Jag hade 5 öl och en cider hemma, inte mycket att hänga i granen alltså.
 
Jag öppnade en öl, en till och sen dividerade jag med en polare på FB som hade sin 13-åriga dotter hemma som inte ville vara själv så mamman fick snällt stanna hemma. 
 
Jag var i valet och kvalet om jag skulle gå ut eller inte. Jag fixade till mig lite och funderade lite till men sen gick jag ut runt 23.30 ändå. Det hade börjat regna lite men jag trotsade det och gick ner till krogen jag brukar gå ner till om jag går ut. Jag bor ju nästan i centrum så det var inte så långt hem..eller dit.
 
En FB-vän stod i strandbaren.
 
 
Det är här man betalar om man ska gå in. Här kan man även köpa drickbart och även grillat om man vill ha det! Tjockkorv, vanlig korv, hamburgare och sen kan man få en kall och blek korv om man vill.
Det var ett skitbra band som spelade men det var knappt nån inne. Jag stod och pratade med Marina i ca 1.5 timme utan att varken gå in, äta nåt eller köpa nåt drickbart. 
 
 
Hon tog kort på mig, ett av dom nyktraste korten jag nu har ute. Ja jag var nykter ska tilläggas, trots 4 öl och en cider. Ölen var 6.9 på och cidern 6 %. 
 
Det kom massa folk som hade varit på en festival och som inte ville åka hem och lägga sig utan dricka mer..så det fick dom och jag gick hem.
 
 
Men först gick jag till en pizzeria och köpte mig en pizza! capricciosa med strips och kebabsås som jag tog med hem. Sen var det gött att sova. 
 
Idag vaknade jag kl 9 och så skönt att inte vara bakis! Hur var er lördag?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Birgit

Min Lördag var helt suverän. Var och lyssnade på Robert Wells och senare Status Quo. Där emellan blev det nån öl. Vi har ju haft en festival men många bra artister här i närheten.

2012-07-08 @ 11:31:35
Postat av: Linda aka Javamorsan

Jag spenderade min lördag på soffan framför Stargate med gubben :)

Hoppas du inte är för trötter idag Kram

2012-07-09 @ 11:01:11
URL: http://www.mondoblog.se/blabar/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback