Osså var det måndag igen

Igår kväll hade jag lite svårt att somna, funderade en del på ditten och datten. Ja just det. Jag fick tillåtelse att visa upp "ragget" för er..så varsågoda.
 
 
Hon är så snygg och jag älskar hennes kropp verkligen. Ja ni ser ju varför.
 
När jag kom till jobbet var det redan en där, tur hon larmade av då så vi slapp höra tut..tuuut..tuuuuut idag igen. Jag gjorde det jag skulle och idag vimlade det av vad jag tror..studiebesökstjofräs. Dom verkade vara överallt där jag var och sen smet dom snabbt in på toaletterna jag skulle städa, så där fick jag stå och vänta, men hellre på en toalett jag inte hade städat än skita ner en jag precis hade gjort ren. Det tänker inte mina katter på då dom går i lådan 1 minut efter jag gjort rent lådan, skiter, njuter och verkligen gör att det luktar skit i hela lägenheten.
 
I alla fall så hämtade "Utropstecknet" mig 10.30 som vanligt. Det blev borstning av svep, det blev till att ta reda på översvämning i tvättstugan och sen..ja sen åkte jag hem. La mig för att sova lite, vaknade 511 gånger för att jag hostade. Jag verkar ha mycket saliv i munnen som inte går ner i halsen. Jag gav upp efter 40 minuter. Var tröttnare när jag vaknade och hoppas kunna somna rätt tidigt ikväll istället.
 
Imorse var det nästan kyligt, åskan i lördags gjorde väldigt mycket och inte tala om vad mörkt det var när jag vaknade. Ja det var ju inte åskans fel men ändå. Hösten närmar sig med stormsteg och nån jävla sommar har vi ju inte haft. Bajs.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback