Tisdagen den 3/7

Inatt sov jag 6 timmar, jag var pigg när jag vaknade och jag har inte varit trött nåt idag. Så jävla gött!
 
Tog ett höghus själv, solen stod högt på himlen, inte ett moln så långt ögat nådde.
 
 
Ljuvligt att slippa regnet för en gångs skull! Här står jag nedanför ett hus nere i källaren. Det blev varmare och när jag var färdig var jag sketsvett.
 
På lunchrasten skulle jag gå till min dotters lägenhet för besiktning. Jag var så nervös att jag höll på att göra på mig på vägen dit. Alla hade sagt att hon är så petig, att hon letar fel. När jag fick syn på henne kände jag att jag nog skulle kunna springa rätt fort..bara jag kom ifrån henne liksom.
 
Vi gick in, hon började skriva på ett block. Kollade runt, skrev ner alla skador som blivit efter dotters katt när den var kattunge. Det är en hel del. Japp det är Iza som jag tog över sen.
 
Hon började sen med vad som hade gjorts med städningen. Hon öppnade ugnen, tittade in, stängde. Öppnade där plåtarna var, stängde. Öppnade där soporna hade varit, frågade om det inte fanns nåt kärl, nej det fanns inte när min dotter flyttade in sa jag. Hon gick in i badrummet, tände, såg en skada vid lampknappen, skrev upp den. Kände under handfatet, tittade ner i handfatet för att se om det fanns skit. Sen var det klart. Jag bara gapade som en fågelbebis som var skethungrig. Jag frågade inget. Jag stod kvar som i chock. Hon kollade inget annat, öppnade inga skåp, kände inte över lister..ja ingenting annat! Detta var på lunchrasten, kanske hade hon en dejt med en älskare och var sen. Hungrig eller också var hon bara less på att besikta ännu en lägenhet, ja typ lägenhet nr 40 000 eller nåt (hon har jobbat där sketlänge). Ja ni förstår ju då att jag blev godkänd!
 
Renoveringen av skador gick på 4000 kr men vi trodde det skulle bli mer så dottern var nöjd, hon får dela upp det också. Nu förstår ni, nuuu kommer jag ALDRIG mer flyttstäda! Helvete vad jag ska spara för att anlita nån annan som gör det, ja ett städföretag då. Detta var sista gången och jag menar det!
 
Nu är det över, jag ska dit imorgon och lämna nycklar, nu kan jag pusta ut, jag kan spendera all min tid där jag vill! YES!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback