Tråkig blogg

Jag fick ett sms av min dotter: "Åååå din blogg är såååå tråkig". Eftersom hennes sambo idag åkte iväg på ännu en veckas jobb på annan ort med sin brukare så är hon själv. 
 
Jag ringde upp och frågade vad hon menade med det. "Ja jag har ju gått in tre gånger idag och du har inte skrivit nåt!" Nu är det ju såhär då att jag har statistik, jag har koll..det är bara två gånger kära dotter! Jag kan inte skriva inlägg när jag jobbar liksom. Det är dålig täckning på jobbet och inte WiFi någonstans så det går satans segt om nu nätet funkar överhuvudetaget, det är lite dåligt med det har jag märkt.
 
Jag har i alla fall varit på jobbet, städat och..jo det är sant förstår ni, jag städar! Det är mitt jobb, det är det jag gör för att få pengar till brödfödan. Att vara hygientekniker som det så fint heter är inget man ska skämmas över. Att få höra: "Hahahaha är du en sån där som går med en vagn och städar skithus och städar upp efter andra?!" Japp jag har fått den frågan, den människan finns inte i mitt liv längre, ja inte bara för den kommentaren, människan hör inte hemma i mitt liv helt enkelt. Jag mår så mycket bättre. I alla fall, att vara HT är ett måste, hur fan skulle det se ut annars? Våra kunder är tacksamma, dom ger oss beröm och det är det som gör att vi vill fortsätta. Det ska synas att man gjort nåt, att man gjort det bra och det är just detta som ska få mig att få ett fast arbete på samma ställe. Det är min målsättning.
 
Efter jobbet handlade jag lite på ICA, sov lite, sket lite, twittrade lite (läs sketmöe) och nu har jag kommit upp från tvättstugan, kläder hänger på tork och nu kan jag njuta resten av kvällen.
 
Kanske ska titta på teve? Jag har fortfarande inte satt på den sen Sverige förlorade sin chans att vinna EM, VM, OS, skolmästerskap eller vad fan det nu var. Finns det nåt att titta på menar ni? Får nog kolla över det. Ska äta riktig mat idag i alla fall. Kycklingfilé med..ja med nåt till, vad vet jag inte än men jag hittar nog på nåt.
 
Vad ska ni göra idag då? Imorrn? I helgen över huvudtaget? Idag är det förresten en vecka kvar tills jag får krama min älskade dotter igen. Hoppas tiden med henne går långsamt! <3
 
Så Emelie, nu har du nåt att göra, läs gärna 3 gånger så har du nåt att göra hela kvällen, läs långsamt! (Här skulle jag kunnat haft en smilegubbe men eftersom det är förbjudet att ha det i min blogg så blir det ingen sån).
 
 TILLÄGG: NU såg jag att hon faktiskt gått in med sin mobil på min blogg också! Ber om ursäkt Emelie!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Doris

Tycker att du är jätteduktig som klarar att jobba det jobbet för det är minsann tufft för kroppen ( och knoppen också kanske ;-) )!
Sköt om dig, kram

2012-07-14 @ 00:37:43
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback