Tut...tut...tuuuut...tuuuuuut!

Jag var utanför jobbet 5.59, försökte komma in men det larmar av kl 6 så jag väntade. Gick in i hissen, kom ingenstans, försökte larma av men kom inte ihåg ordningen. Jag gick ut, det kom en som jobbar på stället jag städar. Vi båda försökte, då hörde vi att det tjöt någonstans i huset. Vi visste inte om det var där innan eller om det blev när vi inte kunde larma av för att åka uppåt.
 
8.30 stängdes larmet av efter att någon hade ringt..så någon fick komma och stänga av..alltså. Bra att man vet hur man gör...liksom. Det var tydligen 2 fönster öppna i matsalen men har det tjutit hela natten så hade snuten varit där  för länge sen, det hade dom inte varit så jag vete fan vad det där handlade om. Jag kände mig skyldig hela dagen trots att jag inte vet om det var mitt fel.
 
Jag städade och städade. En där var lite kreativ.
 
 
Bra att han skrev vad det var också. Imorgon kommer han lära sig hur ett öra ser ut. Det är nästa bild och sista i alfabetet. Grattis till det.
 
Jag blev hämtad, jag borstade lite svep, jag babblade med folk och sen tog jag bussen till stan. Jag hade ringt om klipptid. Fick en och hade lite tid över innan dess. Jag gick och köpte mig en bh på Lindex, en tröja och ett bälte på Dressmann, klippte mig, gick till bolaget för att köpa några öl för jag ska liksom på en liten dejt imorgon, på tu man hand, ja jag vet, det är man om man dejtar. Eller dejt och dejt, vi ska träffas, umgås och ha kul! Ja ända fram till söndag någongång! 
 
När jag kom hem åt jag kinamat jag hade köpt med mig på vägen, jag tittade på en halv film sen somnade jag. Det var gött som fan. Kände mig som en nyknullad gris i nyllet, ja ni vet, såna där som har för mycket skinn i nyllet och ja..ser ut som en gris. Just sån kände jag mig.
 
Ska snart ta tag i lite städning för vi blir nog här imorgon, efter att vi har varit hos henne...liksom. 
 
Ha en förjävla underbar fredag!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Martina

Hoppas du får en riktigt myyyysig helg :-)

sv. Nej här har vi små kort (kreditkortsstorlek) som man laddar på med 30 dagar åt gången, 790:- helt pris. Alternativt så kan man betala med sms-biljett, biljett som man köpt på pressbyrån och liknande ställen eller en remsa med flera biljetter.
Men fick du inte lära dig det när du var i Stockholm och vimsade runt? haha

2012-07-27 @ 21:56:42
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback