Var är värmen? HÄR ÄR JAG MAMMA!!

Igår pratade jag och en kollega om vad som skulle göras på onsdagar på  "det andra stället" där jag nu ska vara i 4 veckor..han sa att det bara är en sida med korridorer, trappor, 9 toaletter och matsalen. Skitbra tänkte jag. Imorse kollade jag på lappen som kollegan som har semester nu skrivit till mig om vad som ska göras just på onsdagar. Jo men tjena! Det är korridorer på 1,2 och 3:dje våningen också! Joråsåatte..med mattor! Joråsåatte igen då! 
 
Jag satte igång med 4:e våningen som är prio med kontor på onsdagar. Sen rullade det på i ett tempo som jag knappt orkade med. Och sen kom värmen, värmen som blir som en vägg inomhus trots flera öppna fönster. Att ta trappor på samtliga 5 våningar, torka av räcken och skit..DET mina vänner..det är ingen lek i värme. Hade jag tagit av mig skorna så hade jag haft hela Vänern däri...av svett! Jag svettades hela jag.
 
Till slut blev jag klar med allt i alla fall. Jag hann inte ens käka frukost men hade lite tid över innan kollegan hämtade mig med bil. Då gick jag till Expert för att köpa nytt batteri till min mobil för denna suger verkligen sketmöe getpung! Dom hade inget batteri, hepp, då blev det ett minneskort för 400 spänn istället. Vad händer där liksom? Ingen aning. När jag slutade gick jag av bussen och gick till annat ställe som säljer elektronik. Där hade dom heller inget jävla batteri så ja..jag skyller på solsting nu men det blev detta istället.
 
 
Nåja, jag behövde det där och dom var båda billiga. När jag öppnade hörlurarna så såg jag att det var en mick till. Jag kom på en idé! 
 
 
Jag ska fan öppna en sexlinje för flator och bitjejer. Då kan jag prata så där sexigt ...medan jag..ja medan jag..stickar ett mobilskal eller nåt sånt. Underbar idé tycker jag! Sno inte den nu!
 
Musen jag hade innan var lite trasig, man fick trycka många gånger på knappen för att han skulle reagera. Det gäller att vara bra på det där...har jag lärt mig! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Martina

Att ingen av affärerna hade batteri till din mobil måste innebära att batterierna till din sorts mobil är skit....Alla har köpt slut på batterierna...
Ska du verkligen köpa en till av samma märke sen?! ;-)

2012-07-26 @ 10:19:03
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback