Är så fucking klar!!

Sover jag inte som en stock inatt så lär jag aldrig göra det. Jag trodde inte det var så mycket kvar i dotterns lägenhet att göra. Jag har aldrig haft så fel förut tror jag, jo kanske när jag trodde att jag ville ha mitt ex i mitt liv igen, då hade jag förbannat fel faktiskt.
 
Min pappa skulle komma kl 16 för att ta fönstren, plocka isär ett köksbord och försöka att sätta ihop avloppstjofräset under handfatet. Jag skulle vara klar då var tanken, jag skulle sitta och ta igen mig när han jobbade. JÄVLAR VAD FEL JAG HADE!
 
 
Jodå pappa han putsade, det ser ut som en handdammsugare men det är en batteridriven fönsterputstjofräs. Ja denna mojängen suger upp vattnet samtidigt förstår ni, en sån måste ju verkligen ALLA ha..eller hur det nu var. 800 spänn kostar den! Sen att han fick putsa om 5 gånger kan han ju inte rå för för det är inte mojängens fel, fönstret var som en potta med skit, hur dåligt som helst.
 
I alla fall, jag putsade på skåpsluckor, inne i skåpsluckor, på lister, på allt annat. Vi svor åt badkarskanten, ja den man kan ta bort ni vet, den är fan inte konstruerade för alla men jävlar, far och dotter är lika envisa så till slut fick vi dit den. Jag dammsög, jag torkade, jag torkade mer och sen sa jag att jag häller inte ut vattnet i nån vask som jag så fint putsat så jag hällde helt enkelt ut det i rabatten! Vi stuvade i saker i 2 bilar och åkte iväg till deras lokal där dom redan har massa saker, mera grejer alltså. Jag lämnade över bilnyckeln med vemod. Den bilen har varit den bästa jag någonsin kört! Nu hoppas jag att nästa ägare kommer att ta väl hand om den. Den är värd sitt pris.
 
Jag åkte hem och nu har jag så satans ont i ryggen så vi får se om jag tar mig upp ur sängen imorgon, ska bli intressant att se. Kan hända att jag tar sats och rullar ur sängen, slår i huvudet i elementet och får två bulor likt horn. Då kommer alla skrika: "Jag visste det! Du är en liten jävul". Men det är då jag kommer lägga två iskalla påsar med frusna ärtor och sen är dom borta.
 
Nu är jag så trött att jag bara svamlar. Dags för sängen. Tack för mig.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback