Bästa måndagen på länge

Måndagar brukar ju inte som bekant vara världens bästa dag i veckan. Många vill ligga kvar i sängen så länge som möjligt, ja helst inte vakna tidigt som satan heller. Jag hör till den skaran..tills idag då.
 
Inatt somnade jag 00.30 för jag hade förjävla svårt att somna, det kröp i kroppen, jag var inte trött och ändå så vaknade jag rätt tidigt igår. Låg och tänkte på allt möjligt skit. Så när klockan ringde var jag astrött men sen mindes jag vad det var för dag. LÖÖÖÖNEDAG! Jag hoppade in i duschen, hoppade ur den (jo det är sant) fixade håret och tog på mig. Gick in och betalade de flesta räkningarna, ja dom som inte går på autogiro då. Så underbart att se att det fanns pengar över.
 
På jobbet gjorde vi ganska mycket mer än vad vi brukar. På onsdag ska det bli kontroll så då gäller det att det är svinbra städat så det var det vi sysslade med. Sedan for jag och storhandlade. Vet ni vilken jävla fröjd det var eller? Menar...jag köpte skithuspapper med mönster på! Bara det, så nu ska jag torka mig med Lambi i röven. Efter det åkte jag till dotterns lägenhet för att ta med mig mer grejer för imorgon kommer mina föräldrar och ska putsa fönster, hjälpa mig med avloppstjofräset och sen ska jag bara dammsuga och torka golvet så är det klart! Pappa tar bilen, fixar så den blir städad och tvättad. Ska bli förbannat skönt när allt det är över. Nu gäller det bara att få bilen såld men det är nog inga problem. Det är en fin bil som går som en klocka och är förbannat skön att köra. Hade jag haft 55000 kr så hade jag köpt den men nu har jag ju inte det så jag fortsätta sätta mig på min vita springare för att ta mig fram.
 
Hej jag heter Sune och jag får bara lyfta max 5 kg. Hej jag heter Sune och jag lyssnar inte på mig själv. Jag lyfte 6 tunga kassar med mat ända upp till mig, det är 3 våningar. Får se om jag kommer ur sängen i morgon.
 
Nu är jag helt slut och kommer att sova gott inatt och jag har sovmorgon till 6.30 för jag ska vara på "det andra stället" kl 8, ingen idé att jobba 40 på "det nya stället" innan.Ska bli kul att komma tillbaka dit för att se om jag minns något av det. Efter det åker jag till "det nya stället" och fortsätter tills dagen är slut.
 
Efter det ska jag till dotterns lägenhet och ta det sista innan mina föräldrar kommer för att ta fönstren och ta isär köksmöblerna. Som sagt, det ska bli skönt när det är över.
 
Och får jag för mig att vara snäll och flyttstäda åt någon så...HEJDA MIG!! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback