Det är mitt fel...igen

Ja jag vet, jag vet att jag sa att jag inte skulle se en enda jävla EM-match till och helst inte när Sverige spelade för sist mot Ukraina förlorade dom..jag tittade. Igår så ja..jag är fan väldigt lättpåverkad för hela Twitter skulle glo, utom dom som..ja som inte skulle det. Sen finns det dom som gärna ville titta men som inte ville ha just det besöket hos sig för att hon brölade så pass att resten av sällskapet ba: "OMFG!" Det var då brölet gick hem, eller också var det för att hon satte på musik som ingen annan ville lyssna på.

Nu såg ju jag hela matchen, jag gjorde ju det och det är nu mitt fel igen, dom förlorade! Jag ber verkligen sketmöe om ursäkt för det. England som inte vunnit över Sverige på en jävla massa år gjorde det nu just för att jag tittade. Snart lär någon skicka in en adressändring till mig...till Etiopien! DÄR kommer jag få bosätta mig och bo i ett land där jag inte förstår ett skit. Får man ens hångla öppet på gatan med nån? Oavsett vilket kön det är? Jag vill inte bo där för jag vill hångla! 

Nåja. Idag pissar regnet ner och det är Guds straff för att jag glodde igår, japp, han straffar mig jämt den där. Igår straffade han mig med att ge mig för lite luft i cykeldäcket och jag glömt min pump på jobbet. Sån är han..skit ska skit ha tycker han! Okej okej, jag är flata, jag är ju det men det är inget val, det är att vara sig själv. Jag är jag och jag tänker då fan inte ändra mig för att det finns folk som tycker det är fel. Det finns så mycket sånt i världen ändå, så sjukt! Jag bor i Sverige, ett land där vi har kommit längre än i många andra länder, här kan jag hångla öppet..eller kanske inte hångla men jag kan kyssa den tjej som får mig att få fjärilar i magen, susningar i huvudet och som jag får lika mycket tillbaka av. Det är lagligt här! Hell yeah!

I alla fall, det regnar, jag skiter i vilket, det är skönare att städa en lägenhet då för det är det jag ska sysselsätta mig med. Bli av med en stor och otymplig soffa ska jag också, eller ja, min dotter ska, hon håvar in pengarna och jag ser till att den försvinner, it´s a deal. Jag tar inte betalt för nåt av detta, min dotter behöver varenda krona hon kan få när hon nu bosatt sig i en stad där allt är dyrare än här. Jag gör det av kärlek till mitt enda barn, den underbaraste dotter i hela världen. Förresten, om ni tycker att jag är rolig så ska ni veta att hon fått mina gener..i alla fall när det kommer till det komiska. That´s my girl!

Sååå, lördag då. Vad ska ni hitta på idag?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback