Det var en gång...eller näe..

Att ha sovmorgon till 5.30 var längesen på en vardag, jag kände mig nästan utvilad. Jag kunde ta mobilen, ligga kvar i sängen, gå ut på Twitter i lugn och ro, läsa igenom alla tweets som skrivits under natten då jag trynade kudden big time! Det tog 5 minuter och sen dunkade båda katterna sina nosar på dörren så jag fick öppna. Jag hoppade in i duschen och blev sketpigg!

Idag var jag på "det nya stället" redan på morgonen. När man är två går det rätt fort. Vi var nästan färdiga på 3.5 timme, var bara några kontor kvar. Sen kom kollegan från "Det andra stället" och vi städade färdigt sen fick vi för oss att kolla vad fan det var för fel på dammsugarhelvetet som inte suger (det gör inte jag heller så jag förstår). Kan ni kanske förstå att den inte suger för att det var ett stort jävla hål i påsen? Plus att allt damm låg utanför påsen plus att filtret såg ut att komma från Afrika, kolsvart! När tre tjejer ger sig på något tekniskt så..ja..så brukar det gå bra och det gjorde det, till slut! Vi fick den till att suga förjävla mycket, jag satt lite för mig själv där och ville inte suga så jag behövde inte.

Efter det så åkte jag till dotterns lägenhet och fortsatte att städa. Jag är fan snart legitimerad städerska ska ni veta! Jösses jag kan snart öppna eget, mupp vare här! Eller om det var mopp, lite osäker där. Jag fick in speedet när jag tog ugnen, jag tackar alla möjliga gudar för att min dotter har hållit efter så bra som hon gjort för ugnen är verkligen döden att göra rent annars. Jag vände helt sonika ugnen så den låg ner, det är lättare att ta "taket" då. Asså gör inte alla så? Gör ni så? Sen hittade jag två strips i skåpet där plåtarna låg, dom var goda!

Sen kom killen som skulle köpa dotterns soffa. Han och jag gick förresten på lekis ihop. Det var lite problematiskt att få ut soffan genom dörren men till slut med tre smarta hjärnor som slogs ihop gick det! Gött att bli av med den. Jag frågade om han inte ville ha köksmöbler också. Det är lite slitet sa jag. Han: "Ja men det går ju att göra i ordning". Hoppet tändes för några sekunder, innan han fortsatte "... men det orkar jag inte". Nehe då får det stå där ett tag till då för bövelen! Jag tog alla skåp, under fläkten, på fläkten, i fläkten och ja..hela fläkten. 

Nu är jag lite slut, eller rätt möe slut faktiskt, helt slut i pärat så att säga! 

Just det ja, jag måste ta åt mig mer av komplimanger hörde jag på Twitter förut. Så ja..säg vad ni vill ha sagt! Jag suger i mig! Vassegoa!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback