Första dan själv

Jag kom till jobbet 6.15, lite ovant att vara den som ska ro hela skutan själv dock. Jag hade ju nedskrivna lappar från kollegan så något sånär visste jag ju vad som skulle göras men det här då? "Ta dom 2 sista kontorslandskapen på frukosten". Okej, det var ju bra..dock mindes jag inte om det var höger eller vänster om hissen! Nedifrån eller uppifrån??

Jag dammade för allt jag var värd, bytte påsar i papperskorgar i rasande fart, dammsög två mattor innan lite personal kom. Sen tog jag lite toaletter. Gick ner till receptionen för att se om det behövdes göras nåt där. Enbart ett handavtryck syntes så jag torkade bort det sen var den våningen klar..ja plus deras toaletter då. Ni ska veta så överfulla papperskorgar dom har på sina toaletter på alla 5 våningar! Och då städar vi ändå dom varje dag. Renligare folk har jag sällan träffat på. Inte en skitrand så långt ögat kan nå och inget kiss utanför! Det är nog deras policy.

Detta var min kompis för dagen.
När jag nästan hade tagit alla toaletter på alla våningar skulle jag då ta dom sista kontoren på dagens våning. Eh..hur var det nu, var hade jag varit och inte?? Bra där Sune, skitbra verkligen. Jag gick och tittade om jag kände igen någon pryl (såna finns det massor av på alla skrivbord). Jag kollade om jag tömt deras papperskorgar och ja..dom var tömda, vilka var det nu då?? Ingen aning, jag dammade la om allt för säkerhets skull. Tog golven, dammsög deras mattor och sen fick det vara bra.


Jag fick knappt sitta idag, det brukar vi hinna med när vi är två men jag sågs nog som en förvirrad skållad råtta som var livrädd för att göra fel. En kille i 20-årsåldern sa till mig att det var välstädat och blinkade. Han blinkade åt mig!! Helloooo grandma liksom.

Sen tog jag matsalen som ska göras sist, alla bord ska torkas av, golven ska också tas, soporna bytas med tomma sopsäckar och sen var jag klar. JAPP! Jag gjorde det! Jaaaa!

Sen cyklade jag till "det nya stället". Där var jag ju inte själv, det var massor att göra och lite extraarbete eftersom dom hade haft fönsterputsare där och smutsat ner kontoren som vi städade igår. Sen städade vi lite arkivrum, lite postrum och ett vilorum. Jag städade det sistnämnda. Jahaaaa ja, såhär göttigt har dom det minsann!
Nej det är ingen tandläkarstol med "haklappen" på ryggstödet. Det är en massagestol! Den grymmaste massagestol jag sett och jag har sett...inte många men den här var en dyr sak. Undrar om den kan prata. Man kunde lyssna på musik i hörlurar och..
..den LILLA fjärrkontrollen! Den var sketstor! Kan ju fan tro att det är teve i den. "Japp..porncanal thanx! Brrrrrrrr".


Sen var vi klara, eller ja, vi hade kunnat ta fler kontor om inte fönsterputsarna varit där vi skulle vara. Vi tar det imorgon helt enkelt! Nu är jag helt slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback