Fredag ta mig fan!

Idag är det studenternas dag i stan. Det var det jag tänkte så fort jag slog upp ögonen. Jag blev glad när jag vaknade då jag även såg att det var solsken! Jaaa, det är ju precis det man vill ha när man tar studenten.

Vi har något som heter "Utkastare" i stan. Vet inte hur många städer som har det men det är i alla fall 2:orna som cyklar runt på lövade cyklar i nästrumpor, frack och hög hatt (tjejer) medan killarna har frack och kostymbyxor oftast. Dom kör från tidig morgon fram till..ja tills dom däckar vanligtvis för det är allt annat än saft i flaskorna. Man hör dom på långt håll då dom även blåser i visselpipor.

Så här kör dom runt hela dan och kommer oanmälda till studentskivor i vilket skick som helst. Det är tillåtet just idag. Poliserna har förståelse, ja ni läste rätt.

När jag tog ut min cykel kl 6 hittade jag just en sån här cykel i förrådet, utan löv dock.

Min cykel hade personen flyttat på och ställt dit sin, sicken en va! Men lite kul var den.

 

Jag cyklade iväg till "andra stället" och satte mig på en trappa och väntade in tjejen jag städar med. Solen sken så sköner så.

 

Jag passade på att ta detta foto så länge, fast då hade jag gått upp från trappan kom jag just på, enbart för att få med lite mer vatten. Vackert så det förslår!

 

Sen städade vi, oj vad vi städade. Det var trappor på 5 våningar, det var massa kontor, det var korridorer, skithus och en matsal. Alla var glada. Vet inte om det var för att det var fredag eller om dom fick sig nåt i natt, lite svårt att avgöra faktiskt.

 

Det är fredag och idag ska jag nog ta och köpa mig en biljett upp till dottern. Dit kommer jag då i alla fall, oklart om jag kommer hem. Kanske stannar där i all evighet? Ligga mellan dottern och hennes pojkvän på nätterna, sitta mellan dom i soffan när det vankas teve och även sitta på skithuset och göra nr 2 sketlänge. Vore väl nåt? Min dotter skulle bli jätteglad över den överraskningen tror jag. Vad tror ni?

 

Många vill träffa mig när jag säger att jag ska åka upp men det är så här va, det är första gången jag åker upp och hälsar på. Jag kommer på fredag kväll och åker på söndag och det kommer vara 1.5 månad sen jag träffade mitt barn så då jävlar ska jag inte träffa en enda människa mer än just hon..ja och hennes sambo då förstås. Så kommer det vara dom första gångerna men sen kanske, sen kanske jag tar en fika med någon av er som bor däruppe men inte än...ba så ni vet!

 

Ja det var allt för nu.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Sussie

2012-06-09 @ 11:35:29
Postat av: Sussie

Inga "utkastare" i den del av världen som jag är uppväxt i men däremot vattenkrig, där även de som vågar passera kan bli utsatta.

2012-06-09 @ 11:37:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback