Jag får inte upp den!

Jodå, imorse när jag cyklade var det halv storm och snorkallt. Med ett bakdäck som nästan ingen luft hade i sig blir det rätt jobbigt att cykla. Motvind och det där gjorde att jag såg ut som någon som cyklat med dålig luft i ett däck.

Det gick bra på jobbet. Vi tog toaletter och kontor. Min kollega var inne på ett kontor, hon skulle sänka det för att kunna damma lite bättre och sen kom hon till mig. Du jag får inte upp den! Jag tittade in på kontoret och pustade ut att karln som hade kontoret inte var där, det var skrivbordet hon inte fick upp. Karln är lång och det var länge sen han slutade på dagis där bord och stolar var sketsmå och låga. Han fick upp den till slut..ja skrivbordet alltså.

Sen har vi tagit mycket annat, dammat som små blå, torkat golven också det som små blå. Sen kom kollegan från "det andra stället" och vi gjorde lite till. Eftersom det nu ska vara kliniskt rent till nästa onsdag då kontroll är så gick vi på lunch lite senare och passade på att sätta in pengar till min dotter eftersom jag sålde hennes soffa igår. Vi kom tillbaka och då hade vår chef tydligen försökt få tag på oss, han och en kvinna skulle ha något till den där kontrollen. "Utropstecknet" ringde och sa att vi var tvungna att skynda oss tillbaka men när vi kom så var chefen inte där. Jag pratade med honom sen och då var det lugnt. Han trodde vi hade gått flera timmar för tidigt, hell no! Det finns massor att göra och det var det vi gjorde.

Var på ICA och köpte nåt att äta. Orkar inte laga mat så det fick bli Findus. Nån kyckling med dijongsenap. Hallå eller? Jag gillar ju inte ens vanlig senap för bövelen! Det var sketstarkt! Tungan krullade sig, tonsillerna slutade att fungera, gommen fattade eld och min hals drog ihop sig. Det var inte gott! Jag måste lära mig att läsa ordentligt hädanefter.

Två dagar att jobba sen ledigt i tre dagar. Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Måste nog städa färdigt dottern lägenhet i alla fall. Pengar kommer ju inte förrän på måndag och det innebär att jag inte kan göra ett skit i helgen. Kul, jättekul.

Vad ska ni göra i midsommar?





Kommentarer
Postat av: Sussie

Dansa runt midsommarstången äta god mat, jobba, fixa bonusdotterns 25 års kalas och försöka undvika att springa in i väggen.

2012-06-20 @ 16:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback