Ledig!

Imorse när jag vaknade 5.15 och hade ställt klockan på 5.30 så var det första som slog mig, jääävlar! Jag ska ju börja kl 6 idag! Det var liksom det första jag tänkte, hur kom det sig? Jo för det var ju sant! Nu är ju inte "det nya stället" på andra sidan av stan eller..jo det är det ju men inte så långt från mig ändå. Tack och lov att jag kom på det för idag skulle hela växeln städas. Vi uppskattar det till ca 32 stycken plus dammsugning av en sketstor heltäckningsmatta. Så hade jag inte kommit på det så hade min kollega fått ett litet utbrott kanske, eller också hade hon ringt och frågat var i helvete jag var! Nu var jag där 5.55 och vi kunde lugnt städa. Det var första gången för mig och det var...ja.. mycket.
 
Det tog 1.5 timme alltihop och då kom folket lagom, dom tackade för att vi hade gjort så fint. Vi hade smyckat allas skrivbord med 7 sorters blommor, kakor och annat som inte har med sex att göra. Eller näe.. vi hade städat så det fick räcka så!
 
Sen var det vanlig städning på skithus, kontor, korridorer, matsal, tömning av sopor och annat. Helt slut när jag kom hem så nu ska jag andas ut...för i helgen ska jag städa färdigt dotterns lägenhet tänkte jag. Orkar inte det på vardagar. Så blir det inget midsommarfirande för mig så gör jag klart där helt enkelt. Äger man 16 kr så blir det liksom inte så mycket av det goda när midsommar nalkas eftersom lönhelvetet inte kommer förrän på måndag! Det suger lite getstjärt faktiskt..eller rätt mycket! 
 
Märker på Facebook att fler och fler tycker det har blivit trist. Jag håller verkligen med! Twitter däremot, jag älskar det stället. Träffar på massa folk jag inte känner och jag kan vara mig själv återigen utan att nån jävel lägger sig i och pratar massa skit sen. Är så jävla gött att vara på Twitter där ingen känner mig knappt och det är så jag vill ha det.
 
Hoppas att ni får en trevlig kväll, själv ska jag nog ta och självdö en smula.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback