Lugn fredag...eller näe

Tjoooooooooooooooooooo, här har ni mig liksom. För jag antar att ni undrat ihjäl er var jag varit? Lite? Inte? Inte ens lite? Men va fan!!

Just nu har jag lite svårt att avgöra om jag är bakis eller fortfarande i alkoholhaltigt tillstånd. Den gränsen måste nog vara hårfin.

Igår runt 18 satt jag i godan ro vid datorn och bara kände att jag skulle njuta av helgen. Rätt som det var frågade jag Ewa om hon ville ha sällskap hemma hos sig. Did I do thaaaaat? Japp. 19.30 var jag där.

Vi satt i godan ro och pratade...1 timme senare kom det två stycken. En kille och en tjej. Tjejen...ja..undrar om jag ska ta och tapetsera om i vardagsrummet kanske? Vad tycker ni? Vadå gå ifrån ämnet? Okej, tjejen har jag haft hemma en gång, flirtat och hånglat ett gäng gånger innan det kan man väl säga.

Sen ringde Sabina förstår ni, hon var i stan och frågade om hon och sitt ex fick komma. Självklart liksom! Så det var fullt hus. Alla blev icke nyktra. Sen gick jag, tjejen, Sabina och hennes ex ut. Vi kom inte in och denna gången var det inte pga mig kan jag säga. Yaaay!

Sen gick dom till Sabinas ex och lagade mat, jag gick hem. Nu sitter jag här och fan, jag minns allt! Det ni! Och då var jag inte nykter liksom, underbart.

Jodå, en trevlig fredag måste jag säga.


Vad har ni gjort då? Nåt kul? Nåt trist? Inte ett skit men haft kul ändå? Har ni legat????




Kommentarer
Postat av: Simza

God morgon! Kommenterar mitt i morgonskiten. Bästa plejset att gå igenom twitter och bloggar på. :)

Låter som en klockren fredag! För min del blir det utgång idag med syster!

2012-06-09 @ 09:48:54
URL: http://www.simzalaboom.blogspot.com
Postat av: Sussie

En helt fantastisk fredag från morgon till kväll, gärna repris.

2012-06-09 @ 11:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback