Men halloj!

Igår blev det bestämt att jag skulle till "det andra stället" och hjälpa kollegan och frosta ur en frys plus att ta alla trappor på 5 våningar. Jag har inte varit där på ett tag nu så det var ju...kul. Jag sa för ett tag sen till kollegan att jag tror att all is kommer lägga sig i lådorna i frysen. Hon trodde inte riktigt på mig så hon hade fått en plåt för att lägga under. Vi stängde av den, en timme senare tittade vi, jodå, is hade blivit vatten och lagt sig i lådorna, en pytteliten vattenpöl hade kommit på plåten, I told you so! Det var nämligen likadant hos dottern, inte en droppe vatten på golvet och allt i lådorna.
 
Vi trodde det skulle ta flera timmar men icke. Vi torkade ur (läs jag) och satte igång den igen. Trots att jag varit en av dom som gjorde displayerna och testade så att det funkade perfekt hade jag nu glömt hur man nu satte igång den utan att den tjöt och vad dom olika symbolerna stod för. Vi läste lite och happ det funkade!
 
Vi tog en korridor med 7 kontor och kontor sen tog jag då alla trappor, mycket skit blir det med en jävla massa personal som springer upp och ner, det finns hiss men alla verkar vilja gå i trappor istället och det är ju...bra. Kaffefläckar på många våningar..hoppsan liksom men..vi har ju en städerska som tar upp det efter oss, hurra!
 
Efter vi var klara där åkte vi till "det nya stället" och fortsatte. En åkte hem och två var kvar (jag var en av dom som var kvar). 
 
Vi tog varsin korridor och torkade golv och lister.
 
 
Detta var min. Jodå vi hade att göra ett tag så att säga. En sån här sida ska vi göra på en dag, den till vänster i bild på måndagar och andra sidan på torsdagar. Det är kontor som ska städas plus 10 toaletter, matsal, korridorer, arkivrum, kopieringsrum osv. Det är inte liten sketen bokhylla enbart om man säger!
 
Men vi trivs och i september placeras jag någon annanstans. Något helt nytt ställe, helt nya människor och helt andra ansvar! Ska bli spännande. Berättar mer då!
 
Idag blir det en lugn kväll, jag har sovit en timme och imorgon ska jag på 70-årsfest. Blir kaniners det. Hej!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback