SÅLD!

Jodå medan dottern tar sina kläder och lite tillhörigheter och flyttar uppåt låter hon morsan sköta resten. En säng och en soffa skulle säljas..just det ja, köksmöbler också, det hade jag glömt.

Idag fick jag 5 mail från folk som ville köpa sängen. Den första var en norska som bodde i området bredvid. Hon skulle ta med släp. Jag åkte dit för att dammsuga sängen lite från skräp. Jag gick ut och där kom hon...ensam. Ingen bärhjälp så jag då som inte får lyfta mer än 5 kg fick ju hjälpa till. Kan ju säga så här. Sängen är en 140-säng och ni fattar ju att den väger något mer än 5 kilo...liksom. Vi fick ut den och hon förklarade på norska att hon nyss flyttat till Sverige och också nyss köpt en hund. Hon och hunden fick inte plats i en 90-säng så därför köpte hon därför denna. Det är banne mig kärlek det!

Jag frågade om hon hade någon bärhjälp när hon kom hem men det hade hon inte men det är väl bara att banka på dörren till någon granne sa hon. Alltså vet hon att hon kommit till Sverige där folk går in igen om dom hör någon granne komma nerför trappan? Där folk är livrädda för folk dom inte känner? Hoppas innerligt att hon fick hjälp för hon bodde på första våningen men hade jag tagit den dit upp så lovar jag att jag legat i sängen i morgon med en totalt trasig rygg.

Sen åkte jag till Netto och köpte skithuspapper och lite kattgodis. Iza nosade, petade lite med tassen, nosade igen, skakade på tassen och gick. Nogger däremot, matvraket, hon nosade, tuggade som aldrig förr ifall det skulle försvinna och tog även Izas bitar...såklart!


Kylan som varit dom senaste dagarna var som bortblåst. Idag var det varmt och när jag satte mig i bilen kunde jag knappt andas, värmen var slående. Hoppas det stannar nu för på fredag är det studenten här i stan och ingen kan ju hoppas på att tjejerna som stått i timmar och fixat håret, valt en skettunn klänning..och att det sen står som spön i backen. Håller tummarna!

Ja det var väl allt. Imorgon är det arbetsdag igen, jippie...........................!




Kommentarer
Postat av: Linda aka Javamorsan

Ja det är kärlek det att köpa större säng för att kunna mysa med vovven :)

2012-06-07 @ 12:34:03
URL: http://httP://baralinda.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback