Städkontrollen är gjord och vi fick...*trumvirvel*....

Jag var ju en stund på "det andra stället" och städade ihop med en av "UVArna", det gick bra, vi fick leta lite var vi hade ställt städvagnen dock, inte lätt att veta vart man ställt den av alla 5 våningar när man tagit lite luft. Vi blev klara i alla fall och sen fick jag veta att städkontrollen som vi trodde skulle ske igår skulle ske idag och jävlar vad nervös jag blev. Jag åkte till "det nya stället" och där var dom..4 stycken och synade allt vi hade gjort. Jag och kollegan gick och städade i köket och var på helspänn medan dom gick omkring i hela byggnaden.
 
Till slut så..ja till slut var dom klara och JAAA vi fick MVG! "Mycket bra jobbat tjejer"..så sa chefen och vi blev ca 2 cm längre, gud så bra för det är exakt vad jag har krymt sen jag fick förslitningar och diskerna helt fel. Det gick igenom liksom, men det trodde vi nästan att det skulle göra för vi har slitit, ja gud vad vi har slitit. Nu är det gjort och nu görs det om 3 månader igen. 
 
Nu är det bara dotterns lägenhet kvar och nu bävar jag för besiktningen för idag fick jag höra att dom är extremt petiga med allt! Jösses, ja då betalar jag hellre så får nån annan göra det för jag gör då rakt inte, dom kommer leta fel, det är så mina kollegor sa. Nötter!
 
Snart bär det iväg och sen är det klart. Fy fan va skönt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback