Torsdag Donnerstag Thursday

Jodå, jag somnade rätt sent, hon var nog fan nästan 23 när jag gick över till drömmarnas land ändå var jag inte så trött när jag vaknade 4.30. Jag vaknade till mer när jag stod i duschen och varmvattnet plötsligt försvann. Då såg jag ut lite som någon som ser en orm och ..ja..inte tycker om ormar. Jag gallskrek. Grannarna bankade i väggen, ropade genom ventilen att dom minsann skulle klaga...eller näe det gjorde dom inte. Men kallt var det!

Jag funderade på att ta på mig dunjacka, termobrallor och ihjältrampade marsvin på fötterna för att jag frös men det gick över rätt snart så jag sket i det helt enkelt.

Idag var det "andra stället" igen och ..ja jag vet inte jag.

När EXAKT använder man en Vuvuzela på jobbet? När ingen lyssnar? När inkräktare råkar komma in och man då kommer låta som ett larm och människan som inte ska vara där springer för glatta livet? Kul för den då..för personen lär inte komma ut. Tuta på ..tuta på!

 

När jag kom tillbaka till det vanliga stället fick jag se en taggig liten sak utanför.

 

Han sprang förbi staketet och in på lekplatsen som en skållad råtta...eller mer som en igelkott. Han ville vara själv där såklart! Jag vet egentligen inte om det är en han, jag såg ingen pung som släpade i backen.

 

Sen sa "Utropstecknet" att jag fått egen låda där vi får våra tidsrapporter bl a. Tyvärr var "namnskyltsmanicken" trasig så jag fick helt enkelt skriva en egen jävla skylt!

 

 

När jag kom hem och såg posten då blev jag lite, ja vad ska vi säga. Rätt förvånad och fattar inte riktigt kopplingen.

 

Bredbandsbolaget är min internetleverantör om ni inte fattade det. Men det andra då? Är det när man kanske sitter i solen, i gräset eller om man helt enkelt bara står på torget och glatt visar upp att man har just Bredbandsbolaget som leverantör..och blir bränd? 3 plåster på hela sommaren. Vad ska jag göra när dom tar slut då? Om gelen bara räcker till en gång och det är 10 dagar kvar av brännan? Asså BBB, kom igen, give me more för bövelen! Eller nä, tack så mycket, så generöst av er. Kan ni tänka er att ta in Samsung Galaxy S3 också? Då kan jag ha nytta av ert kit!

 

Fredag imorgon, satan vad veckorna går fort. Snart sitter man i hemmet och fattar inte vem jag eller nån annan är.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Det kanske är arbetskamraterna som tutar i den där när de kommer in och märker att personen somnat på sin post :-)



Och du, om bredbandsbolaget är smarta nu så gör de just det. Skickar en bunt till alltså :-)

2012-06-07 @ 18:53:47
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Sussie

Det är inte bara veckorna som går fort, du får lov att se till så att tomten har avataren med sig i år.

2012-06-07 @ 22:22:49
Postat av: Linda aka Javamorsan

Fredag nu vill ha nytt inlägg hörru!!

Önskar dig en härlig dag Puss!

2012-06-08 @ 11:08:23
URL: http://baralinda.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback