Trött Sune

Jag brukar inte ha några problem att somna rätt tidigt ens på söndagar längre och trots att jag bäddade rent i går kväll hade jag förjävla svårt att somna. Jag låg och tänkte på allt möjligt, var inne på Twitter på mobilen, spelade Angry birds men runt 00.00 somnade jag och gick upp 4.30. Måtte denna dag gå i rasande fart!
Igår förresten, då tröttnade jag på min webläsare Firefox. Jag gjorde helt enkelt slut. I över 1 år var den seg, sa att den inte svarade, hackade och annat skit. Jag tog ner Chrome istället och ja, det är fan samma känsla som när jag var med en tjej första gången, jag var i himmelriket igen! Vilken jävla skillnad! Chrome måste fan ha blivit konstruerad av en tjej, hon svarar jämt, är snabb, intresserad, är liksom "på" för varje klick jag gör med musen. Ja jag är nog lite kär i henne helt enkelt. Aldrig mer Firefox!

Problemet var att det återigen var reklam totalt överallt. Jag sökte och fann Ad block och det var då jag började skratta hysteriskt. Detta skulle se ut det. Tänk er Aftonbladet där reklamen är mer än nyheter.

Ja precis, tänk er hela Aftonbladet belamrad med kattbilder istället! Ja katter överallt liksom..på ALLA sidor jag är inne på där reklam huserar. Skrattar än. Kan vara för att jag är skettrött också men visst ser ni det framför er? Det kanske finns så man kan få animerade dildosar också? Såna med ögon, näsa och stönar lite lätt?

Ja jösses. Idag ska jag då först städa på det "andra stället" sen ska jag då också vara med och städa på ett för mig nytt ställe. Det ska bli spännande. Dom har godisautomat där! Bara det liksom.
Näe nu är det dags att fixa till sig. Vi ses i eftermiddag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback